| denisuca_1756 a întrebat:

Ciao care are sa-mi dea si mie niste seriale faine gen twilight ceva cu vampiri da in afara de Vampire Diares sau boold sau nu stiu cum se numeste... ceva fain va rog happy

5 răspunsuri:
| IustinaSiAtat a răspuns:

Pai eu ma uit la True blood si la Vampire's Diaries si la Ghost whisperer.si ca animatie ador serialul Naruto :X
Sper ca te-am ajutatwinking

| Mayar a răspuns:

Underworld - e foarte frumos tot gen twilight, doar ca e ceva intre vampiri si varcolaci iar o vampira se indragosteste de un lycan adica varcolac care va fi ambele: si vampir si varcolac, foarte misto cu dragoste dar si primejdii

| さいゆき a răspuns:

Pai uite cateva: Interview with the Vampire, The Vampire Armand, Dracula, Underworld, Shadow of the Vampire, Van Helsing.

Cam astea sunt cele care mi-au placut cel mai mult si pe care ti le recomand si tie. Sper sa iti placa

| Nousername a răspuns:

Jennifer's body.E film dar e misto.

| DanielutzaJD a răspuns:

"Medium" ...sau "Mesaje de dincolo"... si"the vampire diaries " e ft misto dar vad ca stii deja de el; si mai este un serial extrem de misto "Lost", nu este vorba de vampiri sau demoni sau ceva in genul, dar este vorba despre niste oameni prabusiti pe o insula foarte misterioasa si se intampla tot felul de lucruri stranii si totul devine din ce in ce mai captivant pe parcurs ( acest serial este realizat in asa fel incat in vezi in paralel ce se intampla cu oamenii de pe insula si ce s-a intamplat cu ei inainte sa se urce in avion; sunt foarte misto toate 4 si ma uit cu ft mare placere la ele, sper ca o sa-ti placa :*