Ai dreptate, deja naruto e jinchiriki ar fi o prostie ca kishimoto sa ii dea rinnegan....ar fi prea de tot, ar fi mai ceva ca Rikudo sennin + ca kishimoto a spus-o clar ca nu vrea sa exagereze deci de aici se conclude ca naruto nici in visele lui nu va avea Rinnegan, pare rau sa va tric visele dar asta e adevarul
Chiar daca Naruto va avea rinnegan tot nu se va compara cu Rikudou Sennin fiindca Rikudou avea rinnegan +10 cozi sigilat in el adica pe kurama + celelalte 8 bijuu si controla perfect + mai avea si toate tehnicile din lume asa ceva nu va exista
Ca sa ai rinnegan trebuie sa ai Mangekyō Sharingan si sa ai ADN-ul clanului Senju. naruto are ciora de la itachi adica Mangekyō Sharingan iar mama lui este din clanul Senju. deci se poate. ai inselet de ce se poate?
Nu se stie nici daca va avea sau nu. Oricum Kishi nu cred ca sa-i puna Rinnegan. Deja e puternic avandu-l pe Kurama alaturi si stapanind modul Bijuu.
Am vazut pe youtube...foarte iteresant... iata de ce intreb.
Si eu, fani naruto devin din ce in ce mai agresivi cu imaginatia
Imi dai funda?
Nu sunt agresiv cu imaginatia. darrrr ARD DE NERABDARE SA APARA MAI REPEDE EPISOADELE DIN MANGA
Exact...
Mha s-a terminat seria manga si naruto are rinnegan deci esti un mare dobitoc
Ai dreptate, deja naruto e jinchiriki ar fi o prostie ca kishimoto sa ii dea rinnegan....ar fi prea de tot, ar fi mai ceva ca Rikudo sennin + ca kishimoto a spus-o clar ca nu vrea sa exagereze deci de aici se conclude ca naruto nici in visele lui nu va avea Rinnegan, pare rau sa va tric visele dar asta e adevarul
Probabil va lua ochii lui sasuke sau tipului celalalt di clanul uchiha. imi scapa nu mele acum
Da il va avea... deoarece si mama si bunica lui se trang din eremitul celor 6 cai... deci e logic
Este foarte probabil ca naruto sa aiba rinnengan deoarece provine din clanul Uzumaki; clan care vine din clanul Senju clan detinator de drept al rinnenganului + ca el este reincarnarea eremitului celor 6 cai care avea rinnengan + el are cioara aia de la Itachi cu ochiul lui Shisui cu care poate deschide rinnengan oricand (dar cred ca o va folosi pentru al aduce inapoi pe Sasuke) Deci Amice sunt sigur ca va avea si rinnengan.
Te sustin la faptul ca naruto provine din clanul uzumaki si alea alea. gresesti cind spui ca are cioara de la itachi si bla bla bla. in manga naruto s-a intilnit cu itachi si acesta a omorit cioara fiind nefolositoare. si cioara aia nu are nimic cu rinneganul...
Nu m-am uitat la aia.da chiar a omorat cioara dar nu inteleg de e era nefolositoare pentru ca acel ochi al lui shisui putea face foarte multe in plus cioara din cate am inteles eu era pentru sasuke... dar oricum multumesc de reply e bine ca acum stiu si eu de cioara
Era nefolositoare deoarece itachi sa folosit de ea ca sa scape de edo tensei ..si ochiul trebuia sa se activeze tocmai peste 10 ani.
Probabil ep viitor (670, E MAINE), bestile cu cozii il vad pe naruto ca pe rikudou senin, plus ca in ep 329 apare naruto in sub constientul tuturor bestilor si seamana cu el!
Dupa capitolul 670 am inteles ca atunci bestiile il vedeau pe naruto (il asemanau) cu Asura.
Nu cred ca va avea rinnegan; singurul care a avut rinnegan (in afara de Rikudou)a fost Madara Uchiha si nu se stie cum a facut acest lucru, dar se presupune ca ar trebui sa aiba Eternal Mangekyou Sharingan (Madara la avut) pentru al "trezi".Si singurul care mai are Eternal Mangekyou este Sasuke.Deci s-ar putea ca el sa obtina rinnegan.
Naruto cand va fi jinchuuriki lu 10 cozi atuncea o sa dobandeasca sau chiar inainte Rineganul.