anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine a privit filmul The Exorcist, cum vi s-a parut?

Răspuns Câştigător
| AsdfghjkI32 a răspuns:

Eu nu l-am terminat, ma uitam cu sora mea si ea nu a vrut sa il termine, am vazut cam 3 sferturi si sincer nu a fost atat de groaza pe cat credeam eu, nu m-a tinut in suspans, mai ales ca inceputul a fost de tot rasul.
Nu mi s-a facut frica, asta e doar genul de film la care te sperii auzind cum tipa protagonistii din tot sufletul si cum ii vezi ca scuipa sange sau chestii de genul.
Oricum nu vreau sa il termin, e o pierdere de timp mai ales ca e din 73 si mna, se vede cam naspa. Mai bine te uiti la filme mai noi, acum sunt HD si oricum filmele noi le imita pe cele vechi si adauga unele lucruri incat ajung sa aiba mai mult succes decat cele originale.

Nu il viziona, pierdere de timp.
Sper ca te-am ajutat si sa stii ca am stat ceva sa scriu tot laughing

4 răspunsuri:
| TheDarkQeen13 a răspuns:

Fain ce sa zic, mai ales ca mie imi plac mult filmele horrorwinking

| faramatania a răspuns:

Mi s-a părut plictisitor, depăsit.Sunt filme vechi, foarte bune încă, dar acesta nu prea pare a avea legătură cu așa ceva (mă refer la calitate). Atât, poate fi încadrat în cat.horror clasic, fără pretenții.
P.S.Chiar ai zis bine"privit", chiar așa și trebuie, privit, pff și pa, iar dacă nu-l privești, chiar nu pierzi nimic.

| HurremSultan a răspuns:

Mie îmi plac filme de groză şi am văzut şi acest film. Mi sa părut ok. Considerat cel mai infricosator film din toate timpurile. Uite aici un rezumat : http://misteresrl.wordpress.com/2011/01/18/blestemul-filmului-the-exorcist/

Sper că ţi-am fost de folos.
Pa, pa :-h

| SoreSori a răspuns:

Mie mi s-a parut foatre fain mai ales ca cel mai mult imi plac filmele horror.

Întrebări similare