Cum zice si FallenAng3lxD,pentru a-si salva baiatul el a mers in "lumea" aceea, dar a stat cam mult si a fost posedat de baba pana la urma, asta urmarindu-l de mic copil.
Din ce imi aduc aminte de fiecare data cand intra in "lumea" exterioara o aducea mai aproape... deci a fost de ajuns inca o data sa mai mearga
Adica tipul [ tatal copilului ] a ajuns sa fie posedat de babuta care il cauta cand era el mic.
Desisdana te rog mult ajuta-ma si pe mine. Am vrut sa iti scriu mesaj privat insa nu mi-au dat voie pentru ca sunt noua pe forum. Am citit cateva raspunsuri pe care le-ai dat si ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai putea da si mie cateva informatii despre aceasta facultate de medicina. Eu sunt la profilul stiinte sociale. Mi-as dori sa dau la medicina in Iasi. La ce trebuie sa dau examen? Am inteles ca pot alege dintre chimie si biologie. Este adevarat? Este frumos? Si de care biologie? Am inteles ca exista o carte pe care o pot cumpara si pot invata din cartea acea pentru examenul de biologie. Asa-i? Daca da ce carte? Este greu examenul? Te rog da-mi si mie cateva detalii despre aceasta facultate. Sunt clasa aX-a si nu prea am pe cine sa intreb.
Dana multumesc din suflet pentru raspuns. Scuza-ma ca trimit aici mesaje dar nu ma lasa deoarece sunt, membru incepator sau ceva de genul. Da inteleg ca e o facultate frumoasa si mai ales ca trebuie sa inveti mult. Eu ma gandeam sa dau la Iasi. Ma gandeam sa fac eventual pregatire la ceva. Biologie sau chimie. Acum din cate stiu eu toti anii de medicina se bazeaza pe biologie. Asta ziceam ca as putea sa o invat si singura cum ai spus si tu, imi cumpar cartea si trec la invatat. Dar chimia...nu imi trebuie sa stiu si chimie la facultate? In primul an sau nu stiu exact. daca ma duc ma gandesc ca nu o stea nimeni sa-mi explice mie. Deci nu ar trebui sa am idee asa? Intrebarea e am nevoie de chimieasa in general? Aaa si aveam o curiozitate ai fost la stat sau la privat? Stiu ca e mai ieftin la stat. Si e greu sa intri? As vrea sa ma apuc de invatat din vara asta.imi imaginez ca e destul de mult si na. Eu sunt din Vaslui deci nu pot sa ma duc la secretariat la facultate.dar am citit pe net pe site-ul lot si am vazut ca trebuie biologie de a11-a cum ai spus si tu. 'Anatomia si fiziologia omului', nu? Poate as gasi cartea aici la Vaslui la librarie sau asa. Iti multumesc mult ca mi-ai raspuns la intrebari. Mi-ai luat o piatra de pe inima. E greu sa iti faci singur o idee mai ales cand nu ai pe cine sa intrebi despre lucrurile astea. Multi copii de varsta mea sau de a 11-a deja incep sa invete pentru facultate si ma gandeam ca r fi bine sa ma apuc si eu. E si o meserie cautata si din cate am auzit daca iti place ce faci devina si mai frumos. Apropo ai terminat facultatea sau inca inveti si daca da medicina generala? Eu aici as vrea. Multumesc inca o data. :*
LisaJulie întreabă: