| Patyi a întrebat:

Cine-a vazut filmul 'Pray For Morning' - 'Roaga-te Sa Vina Dimineata' (2006)? E interesant, merita vizionat? Astept parerile voastre! Dau fundahappy

4 răspunsuri:
| Diabolique a răspuns:

Nu, nu prea merită.
Părerea mea este că filmul e de nota 4, cel mult. Este vorba despre 8 adolescenți într-un hotel bântuit. După scurt timp apar fenomene stranii.
Evident, apar clasicele clișee ale filmelor horror, care nu ar fi atât de deranjante dacă nu ar reprezenta întreaga acțiune.
Monstrul care se vrea înspăimântător arată jalnic și de-a deptul amuzant. Actorii nu puteau avea o performanță mai proastă decât în acest film, iar scenariul e dureros de prost scris.
Nu-l recomand, e o pierdere de timp.
Numai bine!

| Mefist0 a răspuns:

Sincer să fiu, te plictiseşti rapid. Acţiunea există şi povestirea este medie, cu toate astea, eu prefer să mă uit la reclame... Nota medie: 5.

| suveicas a răspuns:

Este un film horror destul de reusit, chiar daca uneori prea se exagereaza cu scenele S.F! in rest, este numai bun de vazut noaptea tarziu! 9/10!

| suveicas a răspuns:

Filmu-i un horror perfect din toate punctele de vedere: teroare, suspans, groaza si multe altele, cuprinde toate cele necesare unui horror ravnit d multiwinking