Realitatea nu are nimic de a face cu ce iti imaginezi tu. E adevarat ca daca te gandesti deseori la un lucru, tinzi sa-l 'aduci' in realitate si asta te ajuta, dar intr-o oarecare masura. Orice om se gandeste mult la scopurile si dorintele sale, adoarme visand la asta, dar nu multora li se intampla sa devina realitate. Si astea... sunt mai mult coincidente, zic eu. Unele, cum ar fi vindecarea de cancer, sunt irealizabile prin aceasta metoda dupa parerea mea.
Nu vreau sa influentez pe nimeni cu ce am spus, lucrurile pot fi vazute si din alte perspective, insa eu asa gandesc. Daca tu crezi in chestiile astea, incearca`le. Pana la urma, n`ai nimic de pierdut.
Da, dar chestia asta tinde spre supranatural, lucru pe a carui existenta o agreez mai greu. Si totusi, daca vei continua sa crezi in asta si te vei gandi mereu la ce vrei sa realizezi, de unde stii ca nu va ajunge sa fie prea tarziu momentul in care dorinta ta devine realizabila? Ca exemplu dau faza cu cancerul. Bineinteles, poti recurge si la o astfel de metoda, dar pe langa alta, fizica, in ale carei rezultate ai cat de cat incredere si care au vindecat mai multa lume. Eu personal nu m`as baza pe asa ceva in dorinta de a obtine un lucru.
member000012 întreabă: