Eu am vazut.Hmmm.Filmul a fost foarte frumos. ceva de genu s-a intamplat si in realitate.Nu mi-a placut cand Jack a murit. Mi-a placut cel mai mult cand Rose s-a intors din barca pentru Titatic ca sa nu plece fara Jack :X...Este un film foarte romantic:X
Eu - cred ca l-am vazut de vreo 4-5 ori dar de fiecare data am plans cand l-am vazut.
Cel mai tari momenteau fost alea de la inceput cu Rose si Jack cand erau ca 2 indragostiti si the best scene a fost aia cand faceau dragoste si ea (sau el - numai tin minte cine) a pus mana pe geam care era aburit
Mie una nu-mi place filmul acela deloc...
cand atatia oameni mor, de ce ar mai conta dragostea lui Jack si Rose?
si e si preeeeeeeeeeeea luuung
Da, l-am vazut si chiar ma bucur ca sunt intrebari despre acest film.Chiar daca l-am mai vazut de vreo 2 sau 3 ori, nu ma pot satura nicicand sa il mai vad.Pentru mine cel mai trist moment a fost atunci cand mama a 2 copii le spunea o poveste sau atunci cei care cantau la vioara nu s-au oprit si au continuat desi stiau ca au sa moara. Dar toate aceste scene nu au fost atat de triste precum a fost atunci cand Rose a vazut ca Jack e mort. Mie mi s-a parut ca momentul cel mai frumos a fost atunci cand ei erau in capatul vaporului si ziceau ca zboara.
E atat de frumos.
Eu.
Pai.momentul preferat este cel la care am plans.
Cand erau toti pe punte is se auzea melodia lu Celine Dion-My heart will go on.
Si cand Rose era batrana la final si s-a urcat pe alustrada de la vapor si a aruncat colierul.
Frumos film.
Fuunda?pls.
Mia placut foarte mult filmul, mi-a placut drama celor doi, cum sau intalnit cum sau iubit, cum s-au despartit
Mi-a placut a fost trist. Mi-a placut cand erau ei fericiti inainte de a se ciocni a fost tragic imi venea sa plang . Mi-a mai placut cand a stat Rose in 2 degete de la picior super tare filmul.
Chiar seara trecuta a fost pe pro tv. Ma intristeaza sa ma gandesc ca filmul asta a fost real! Imi plac toate partile :X
M-am gandit "ce as face sa scap cu viata daca as fi pe titanic?"
A fost o pierdere mare. Filmul a fost super:X
Si eu m-am uitat aseara:X mi aplacut dupa ce s-a lovit de aisberg tot filmul dar si cand a desenatop dezbracata:X) o fo pre tare filmul eu i-as da 10/10
Rebecuzzza sa stii ca daca nu ar fi murit atatia oameni filmul acesta superb nu mai era film, si daca e lung ce? te deranjeaza? daca nu iti place dc ai intrat aici? oricum super filmu:X:X cel mai mult imi place de la inceput pana la sfarsit :X:X
Da mi-a placut.Momentul preferat a fost atunci cand Titanicul s-a scufundat adica m-a emotionat foarte tare
Cel mai bun moment este acela cand Rose hotaraste sa sara din parca numai pentru a sta cu iubitul ei...
Filmul e supper tare, mi-a plk partea cand titanicul s-a scufundat mi s-a parut punctul cel mai culminant
Chiar aseara l-am vazut.
Este... un film minunat, dramatic dar foarte lacrimogen. Povestea celor 2 este foarte interesanta, dar despartirea cred ca a fost mult prea cruda dupa toate cele petrecute.
partea in care Cal a incercat sa il ucida pe jake si rose a fost cea mai palpitanta, a fost punctul culminant plin de asteptare parca si curiozitate. sugerez vizioanarea acestui film, cu toate ca... pe la sfarsitul acestuia veti varsa cateva sau poate un ocean de lacrimi
elena4ever întreabă:
anonim_4396 întreabă: