| marysioldea1122233 a întrebat:

Cine a vazut Quenn of the drugs de pe Netlix si The Exorcist de pe Amazon Prime? O parere va rog. Daca ar fi sa alegeti pe care l-ati alege? Mentionez ca in the exorcist joaca alfonso hererra din Rebelde protagonist principal si in The Exorcist...dar in the quenn of the drugs lasa urme in gandirea unui om. Deci eu va raspund deja ca prefer the exorcist chiar daca ma uit cu un iubit care o simpatizeaza pe actrita principala cea posedata de un demon f puternic. ALFONSO HERERA ERA PREOT. DAR TOT NU A REUSIT SUNT DOAR LA INCEPUT SI SPER SA AIBA O NOTA BUNA DE LA MINE. QUEEN OF THE DRUGS NOTA 6/7 FIRUL FILMULUI...8/9 INTERPRETAREA ROLURILOR 9/10..FINALUL UNIC.

2 răspunsuri:
| PISYALEXANDREUCIOBANUANUS a răspuns:

Da l-am vazuy cu mareciu bogdan excelent nota 1000000 mi-a placut parteaq cand se giugulesc in orificiul anus si dupa cand iese sperma aia buna prin orificiul si cardia amptreuna cu tabrea eduard se giugulesc cu daddy prin putulica lui suava si dulce nota 10 exterior si interior semicercul circuferintei anusului meu e de 20 de metri si cand ma *** cu daddy e de 69 de metri si ami place saq ma ***
amin

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Nu le-am vazur pe amandoua, am vazut doar The Exorcist. Daca esti fan horror, aproape iti pot garanta ca merita serialul din plin, dar recomand sa vezi filmul din 1973 mai intai.O sa intelegi tu de ce, daca te vei uita.
Poti sa-l vezi si pe fsonline.ro