Este un program pentru copii... unele desene de acolo sunt frumoase altele lasa de dorit...dar oricum fata de OTV sau alte tampenii as prefera sa ma uit la Disney
E o prostie ca nu-i invata nimic pe copii, verisoarmea se uita si in fiecare zi canta hannah montana e un chin
Nu,nu este o prostie colosala chiar deloc, nu exista cuvinte care sa-l descrie, dar daca ar fi sa fie o prostie colosala atunci ar fi un compliment pentru el... nu are pic de haz doar prostii:-J mai frumoase erau desenele alea vechii povestiri din cripta etc mi-ar fi dor sa le vad din nou:( dar de asta sa inventat www.teava.ro :D
Este un program tv pentru adolescenti si pentru copi
nu cred ca e o prostie sunt unele programe care ciar sunt niste prosti...
Nu cred asta. Absolut deloc.Eu am 14 ani si inca ma mai uit.Multi copii(nu neaparat copii)se mai uita pe Disney(chiar si cei din a 9 a). Plus ca nu sunt chiar desene animate.Defapt sunt mai mult seriale.Gen magicienii din waverly place, sonny si steluta ei norocoasa, h2o,good luck charlie, etc.
Salut...da ai dreptate ii o prostie, dar daca ar pune desenele in engleza ca sa invete accent copii de mici ar fi super
Asa cred si eu ca mai bine ne lasa Jetixul acolo macar era ceva frumos.
Buna Andrei. Mie Disney Channel mi se pare foarte naspa fata de Jetix care-l adoram la nebunie. Cand eram mica, nu veneam bine de la gradinita si ma duceam la tv la jetix. Acolo erau cele mai frumoase desene, nu ca acum, cu batai, roboti sau alte tampenii. Vreau desenele copilariei inapoi!
CorinePurple întreabă:
Izz întreabă: