| larissaelena a întrebat:

Cine credeti ca ar fi trebuit sa castige romanii au talent? eu cred ca gog a fost cel mai bun si a meritat acest titlu.

Răspuns Câştigător
| Eunice26 a răspuns:

In opinia mea- MIHAI PETRAICHE-munca si talent=exceptional, Oana Lianu-creativitate, repetitii si inteligenta, Extreme brothers- munca multa, multa si spectacol si "placerea mea vinovata" cum spune Mihai Petre -krem care ar putea face spectacole interesante in viitor cu talentul si creativitatea lui. am scris o gramada, am dat mai multe explicatii dar robotelul cica nu ma lasa sa postez intrg comendariul dat fiind faptul ca'i foarte lung si ca are prea multe semne de punctuatie. ma conformez si ma rezum la atathappy

8 răspunsuri:
| IoanaBogdana a răspuns:

Krem.

| vladdd16 a răspuns:

Mihai Petraiche

suntserios
| suntserios a răspuns:

Gog a prostit pe multi. Talent au avut Radu Ionescu, Mihai Petraicu, Radu Alexe. chiar si Gigel ala era mai talentat decat Gog.

| DoOdO a răspuns:

Cred ca locul 1 il merita Krem si locul 2 Mihai Petraiche. Dar in orice caz, daca ar fi sa aleg intre cei doi finalisti Mihai Petraiche ar fi meritat mai mult premiul.

| larissaelena explică:

Multi spun krem dar nu inteleg ce va place la el.nu vreau sa va jignesc dar mie nu mi se pare ca a fost chiar asa bun.mi-a placut de el in semifinala si preselectie dar in finala nu cred ca a fost bun.sczsczscz

| larissaelena explică:

El a facut spectacol si asta a contat muult pentru public

| larissaelena explică:

Silvia dar tu cine crezi ca merita sa fie marele castigator?

| Eunice26 a răspuns:

Pe tema asta se vor isca o gramada de controverse, cred. parerea mea este ca marele titlu trebuie sa fie dobandit de cineva care a depus efort semnificativ si care a avut si talent in egala masura.

Întrebări similare