| Ionut_Coanca_1998 a întrebat:

Cine credeti ca bate dintre Bruce Lee si Chuck Norris?laughing
Eu cred Chuck Norrislaughing
Are mai mult sange in ioclaughing (cititi ioc invershappy

12 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Are mai mult sange in "ioc"?
Pe asta te bazezi tu?
Prietene, lasate de filme cu batai si du-te sa te uiti la desene.
Bate care este mai bine pregatit, si care se lupta mai bine, nu cine are mai mult sange in c*aie da?
Daca tu te bazezi pe faptul ca Norris este atat de "laudat" prin glumele lui si chiar crezi in ele, il jignesti.
E ca si cum i-ai spune unui luptator "Tu esti puternic doar pentru ca asa zice lumea, dar de fapt nu e adevarat".
Ori crezi in puterea lui ori in ce crede lumea.

| Warcraft1995 a răspuns:

E mai nau acum bate cine vrea regizorul in realitate nu stiu...

| EstiApreciatDacaEstiDiferit a răspuns:

Chuck norris nu e NIMIC pe langa Bruce Lee.
Bruce lee chiar stia sa se lupte, nu se dadea mare cu scene de filme fake ca si chuck.
Daca chuck e atat de tare pe cat crezi tu, atunci ar veni chiar acum sa ma dea cu capul de tastaturdbzdfbbgfbnsfbfklnsklhm gng. kkgm,/nkjkgnb
laughing glumesc! dar oricum, lasa fazele cu Chuck norris, Bruce e mai tare

| asodxxl1 a răspuns:

Batman bate

| GrepolisKing a răspuns:

Conteaza

| alextotal a răspuns:

Salut. Si eu cred la fel ca bate Chuck Norris.

| rutanklan a răspuns:

Eu zic ca niciunul. Intr-un final isi vor da seama amandoi de orientarea lor si vor face dragoste pana in zori, asa cum e frumos.

| KostyCool a răspuns:

Mda, copii fara viitor

| MeAlex a răspuns:

Bruce lee - e mult mai bun, are simtul ala la arte martiale laughing chuck norris e mic copil pe langa bruce lee

| Hevnoraak a răspuns:

O mică chestie Bruce Lee e mort de mult timp.Chuck Norris chiar dacă a fost profesionist în arte marțiale tot nu ar fost în stare să-l bată pe Bruce, pentru că Lee a ajuns la o perfectiune supraomenească atât fizică cât și mintală datorită perseverenței lui și anii de antrenamente.Chuck a recunoscut că nu ar fi putut să-l învingă pe Lee.

| Ionut_Coanca_1998 explică:

Bai a fost o gluma calmativa hoorolling on the floor