| BriannaJ a întrebat:

Cine credeti ca este mai draguta dintre Sofia(Paula Sartor)si Lola(Giselle Bonafino) din filmul Nini?

Răspuns Câştigător
| me a răspuns:

Sofia e mai draguta.

46 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va-ti pierdut mintile amandoua sunt frumoase. voi o judecati pe sofia dupa rolul primit dar nu stiti cum este ea in realitate. lola e o fata frumoasa si a primit un rol care ii scoate in evidenta stilul ei fain, la fel si in cazul sofiei. ele sunt talentate, frumoase si cred ca sunt ssi destepte.eu le iubesc si le admir pe ambele, au jucat aceste roluri cu multa dedicatie si devotament, ele sunt actrite deosebite.eu le iubesc pe amandoua egal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta paula

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sofia se potriveste cu marti, si e frumoasa si pe diasupra e desteapta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auziti paula sartor este mult mai draguta decat lola, lola se imbraca urat si e o proasta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti fani nini sa intre pe www.ninifan.webs.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lola

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amandoua
le iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amandoua sunt celet mai frumoase fete pe care le-am vazut
nu pot sa cred ca nu mai difuzeaza nini e o mare dezamagire
pentru ca ala era desenul meu preferat nimic nu ma putea luva din fata televizorului cand era nini

| mihaela8005 a răspuns:

Eu cred ca cea mai draguta este lola pentru ca joaca bine si nu arata ce simte pentru martin(juan manuel guilera)

| roobert a răspuns:

Sofie e fraiera si draguta.

| Izzy45 a răspuns:

Lola(Giselle Bonafino) e mai draguta.

| Anytarockskate a răspuns:

Lola(giselle bonaffino)este cea mai tare si cea ma frumoasa din nini si cea mai draguta!

| XxRoSeXx a răspuns:

Amandoua sunt dragute si frumoase, dar eu o prefer pe Sofia.Ea se imbraca mai fain.Asta e parerea mea

| XxRoSeXx a răspuns:

Amandoua sunt dragute, dar mi se pare ca Sofia e mai frumoasa si se imbraca mai fain.Asta e parerea mea

| tony23_7090 a răspuns:

Eu spun asa:Lola este simpatica, dar sofia este mult mai draguta si nu imi place de Lola pentru ca este fitoasa

| Christina_7735 a răspuns:

Lola [Giselle Bonafino].