| BetaAlfaGamaDelta a întrebat:

Cine credeti ca este Tobi din Naruto?

Răspuns Câştigător
| Cristi_Nechitoi_1984 a răspuns:

Raspunsul corect este uchiha obito pentru ca apare in manga 599 si 600

35 răspunsuri:
| BallerVD a răspuns:

Sincer. chiar nu am idee.Sunt sanse ca Tobi sa fie Obito, dar ma indoiesc

| rasistul89 a răspuns:

Unul din naruto

| ianaa a răspuns (pentru BallerVD):

Nu cred ca este obito pentru el a murit in copilarie straight face eu cred ca este Madara ala cu sharingan

| fdhgcvnb a răspuns:

Buna! Sunt sigura 98% ca este Uchiha Madara.Asa se pare, dar pana cand nu aflam sigur din manga sau din anime.thinking Mai asteapta si alte pareri. happy

| Bezea a răspuns:

Kagami Uchiha probabil.

| BallerVD a răspuns (pentru ianaa):

Corpul lui Madara e in posesia lui Kabuto.In fine nici eu nu prea cred ca e Obito.

| MrRava13 a răspuns:

Este Uchiha Madara. Uitati-va pe anime.kage.ro ep sunt subtritate in romana le vedeti si aflati sunt 100% sigur ca e el!

| Zangetsu a răspuns:

Kagami Uchiha este raspunsul corect.
Nu are cum sa fie Madara Uchiha deoarece Kabuto detine corpul lui Madara, care e mort.

Eu cred ca uchiha madara pentru ca au c-am aceliasi thenici

Cred ca uchiha madara dar a spus konan in naruto shippuden ep 252 si in manga

| Cristi_Nechitoi_1984 a răspuns (pentru Zangetsu):

Da! citeste managa

| cristinechitoi a răspuns:

Uchiha madara pentru ca tobi a recunoscu si au zpus ca este madara konan si kakashi

| BetaAlfaGamaDelta explică:

Sunt la zi si cu manga si cu animeul

| ΛᄂΣX a răspuns:

Izuna Uchiha, pentru ca nimeni nu stie cum a murit.

Mai astept pana vad

| mihaimos3 a răspuns:

Eu zic ca e acel Maestru al celor sase cai de care tot spune el. In primul rand pentru ca maestrul il controla pe 10 cozi, iar Tobi a putut si el sa il controleze pe 9 cozi. In al doilea rand pentru ca maestrul celor sase cai detinea Rinneganul si Sharinganul, iar Tobi avea de la inceput Sharinganul si despre Rinnegan a spus ca el ii la dat lui Nagato deci detinea si Rinneganul.

| cristinechitoi a răspuns (pentru mihaimos3):

Rikudou sennin a murit atuni cum ar putea sa fie el tu nu te uiti la naruto shippuuden sau nu citesti manga a spus si kakashi si konan a si recunoscut ca ii madara ucihia

| cristinechitoi a răspuns (pentru ΛᄂΣX):

Pe izuna uchiha la omorat MADARA UCHIHA tu nu ai vazut lupta dintre sasuke si itachi madara l-a omorat pentru ca madara a orbit din cauza ca a folosit prea mult mangekyou saringan si l-a omorat sa ii i-a ochii

Cum sa nu ma uit sunt 523 de ep si 577 de cap

| fdhgcvnb a răspuns:

Buna! Am gasit un raspuns mai bun,in care am mai multa incredere decat in precedentul. happy Eu cred ca este Izuna Uchiha,fratele lui Madara.[Si da,stiu ca se spune ca a murit,dar nah! asa cred eu.]Vom afla,nici eu nu stiu sigur cine este, dar varianta aceasta mi se pare cea mai plauzibila acum, dupa ce am citit si manga cu care ramasesem in urma. happy

| danciuvak a răspuns:

Eu cred ca nu ar trebuie sa fie dubii in privinta la asta, in episodul 139-140 el ii divulga toate secretele lui si a lui Itaci lui Sasuke. Lucrul cel mai ciudat a fost ca el i-a zis ca vulpea cu 9 cozi nu a fost invocata de el, ci doar a fost ceva natural, dar de fapt mama lui Naruto cind i-a zis toata povestea, tipul cu masca a fost cel care a controlat 9 cozi, unicul lucru ciudat!

| alexxa a răspuns (pentru fdhgcvnb):

Madara e mort. Daca nu era mort nu avea cum sa fie resuscitat cu Edo Tensei.

| alexxa a răspuns (pentru MrRava13):

Tobi minte atunci cand zice ca e Madara o.O

| alexxa a răspuns (pentru ΛᄂΣX):

Izuna a murit in lupta :D
http://naruto.wikia.com/wiki/Izuna_Uchiha

| alexxa a răspuns (pentru mihaimos3):

Sage of the six paths era pasnic plus ca el a despartit bestia cu 10 cozi in 9 bestii.De ce ar vrea sa le reuneasca.
Avea doar Einnegan su si Sharingan(asta e unul din motivele pentru care Rinneganul a fost considerat un mit inainte sa fie trezit de Nagato).
Si cand a zis ca i-a dat rinneganul lui nagato nu a vrut sa spuna ca si-a scos ochii si i i-a dat lui nagato, a vrut sa spuna ca l-a ajutat sa-l trezeasca (asta e adevarat)

| fdhgcvnb a răspuns (pentru alexxa):

Buna! Stiu ca nu este Madara.Am si specificat intr-un raspuns anterior.Nu am idee cine este, parerea mea este ca e vorba de Izuna, desi e putin probabil. Oricum:om trai si om vedea! happy Tu cine crezi ca este?

| alexxa a răspuns (pentru fdhgcvnb):

Eu am incercat sa ma gandesc cine ar putea fi doar ca mere apare o contradictie deci nu am nici cea mai mica idee sad

| ΛᄂΣX a răspuns (pentru alexxa):

Linkul pe care mi l-ai dat tu e scris de fani, nu sunt informatii oficiale.

P.S. Stiu ca lui Izuna i-a luat ochii madara si se presupune ca a murit, da pot aparea inca multe surprize.

| ΛᄂΣX a răspuns (pentru Zangetsu):

De ce esti chiar asa de sigur?

| ΛᄂΣX a răspuns:

Pai... E clar ca tobi e un uchiha (ne dam seama din manga 590). Shisui e scos din calcul(ne dam seama tot din manga 590), si obito e scos din calcul, pentru ca tobi are ochiul drept cu sharingan, iar obito il avea numai pe cel stang dupa ce i-a dat ochiul lui kakashi.
Este destul de probabil sa fie o reincarnare a lui Madara, pentru ca atunci cand itachi a vorbit cu madara (inainte sa anihileze clanul) avea parul lung, la fel ca Madara.
Dar nu putem sa facem altceva decat sa asteptam...