| zurick a întrebat:

Cine credeti ca va castiga in 'Battle of the Bastards' (got )?

Răspuns Câştigător
| whatevernvm a răspuns:

Jon ofc

| zurick explică (pentru whatevernvm):

Jon e prin favoritii mei, este logic ca vreau ca el sa castige, insa Ramsay pare un strateg bun.In plus, resursele lui Ramsay sunt mai mari.

| whatevernvm a răspuns (pentru zurick):

Pai tocmai din cauza asta toti se asteapta sa castige Ramsey, nu cred ca va fi ceva usor de anticipat

| whatevernvm a răspuns (pentru zurick):

I told u

| zurick explică (pentru whatevernvm):

Mă bucur că ai avut dreptate ^^
Păcat că mai este un singur episod din sezonul ăsta. T, T

16 răspunsuri:
| pufulescu a răspuns:

Iti dai seama ca White Walkers vor castiga! Asta e ideea serialului, sa moara toata lumea.

| syd a răspuns:

Unde sunt vremurile cand faceam spoilere de pe reddit la toti care se uitau la serialu ala

| Coquina5 a răspuns:

Jon,a?
clar el castiga, ia uitati ce sabie teapana are...

http://9gag.com/gag/awVbj7D/jon-s-valyrian-steel-sword-looks-sturdy

| zurick explică (pentru Coquina5):

Nu e naspa ca trebuie sa mai asteptam un an sa-i revedem sabia?

| Coquina5 a răspuns (pentru zurick):

Pentru mine nu e.
nu ma uit la serial (cel putin, nu inca; probabil ii voi da o sansa pe viitor), insa frecventez 9gag si un post din 2 e despre GOT, deci nu am cum sa nu fiu la curent cat de cat.

| zurick explică (pentru Coquina5):

De asta evit retelele astea inainte sa fiu la zi laughing
La ce seriale te uiti? Am ramas cam fara...

Momentan astept sa reinceapa Suits si AHS.
si trebuie sa continui cu Arrested Development si Orange is the new black, punandu-le pe pauza de luni bune.

Ah, mai astept sa reinceapa si The Magicians.

| Coquina5 a răspuns:

Lui Jon i se potriveste asta: "M-a sunat Becali, razboinicul luminii, isi vrea sabia de jucarie inapoi".

| DasKönigreichPreußen a răspuns:

Momentul acela cand iti placea de ambii bastarzi.

| zurick explică (pentru DasKönigreichPreußen):

Hmm,m-ai făcut curioasă, de ce-ți plăcea de Ramsay?

| DasKönigreichPreußen a răspuns (pentru zurick):

Ramsay era un personaj interesant (era un nenorocit sadist psihopat insa este un personaj inteligent, lipsit de frica si amuzant in felul sau sadist, desi nu mi-a placut de la inceput pe parcurs am inceput sa imi placa de el. Drept sa zic cand am aflat ca cei doi se vor lupta a trebui sa aleg si am luat o decizie Jonel nestiutorul imi era mai drag, deci am tinut cu el.
Sunt putin dezamagit ca l-au omorat pe Ramsay asa de usor cu acei caini, as fi preferat sa il vad transformat in alt Reek (al treilea de fap), dar oricum ma intreb cine va fi urmatorul mare antagonist ce ii va lua locul.

Întrebări similare