Jon e prin favoritii mei, este logic ca vreau ca el sa castige, insa Ramsay pare un strateg bun.In plus, resursele lui Ramsay sunt mai mari.
Pai tocmai din cauza asta toti se asteapta sa castige Ramsey, nu cred ca va fi ceva usor de anticipat
I told u
Mă bucur că ai avut dreptate ^^
Păcat că mai este un singur episod din sezonul ăsta. T, T
Iti dai seama ca White Walkers vor castiga! Asta e ideea serialului, sa moara toata lumea.
Unde sunt vremurile cand faceam spoilere de pe reddit la toti care se uitau la serialu ala
Jon,a?
clar el castiga, ia uitati ce sabie teapana are...
http://9gag.com/gag/awVbj7D/jon-s-valyrian-steel-sword-looks-sturdy
Lui Jon i se potriveste asta: "M-a sunat Becali, razboinicul luminii, isi vrea sabia de jucarie inapoi".
Hmm,m-ai făcut curioasă, de ce-ți plăcea de Ramsay?
Ramsay era un personaj interesant (era un nenorocit sadist psihopat insa este un personaj inteligent, lipsit de frica si amuzant in felul sau sadist, desi nu mi-a placut de la inceput pe parcurs am inceput sa imi placa de el. Drept sa zic cand am aflat ca cei doi se vor lupta a trebui sa aleg si am luat o decizie Jonel nestiutorul imi era mai drag, deci am tinut cu el.
Sunt putin dezamagit ca l-au omorat pe Ramsay asa de usor cu acei caini, as fi preferat sa il vad transformat in alt Reek (al treilea de fap), dar oricum ma intreb cine va fi urmatorul mare antagonist ce ii va lua locul.
Tyberiu2000 întreabă: