Sincer nu stu ce sa-ti spun. Eu consider ca cei mai buni sunt Narcis Iustin Ianau si Adrian Tutu. Acum depinde de public, de cei ce voteaza. Eu sper ca va castiga Tutu Adrian, am sa-l votez, dar poate ca mai multa lume o sa-l voteze pe Narcis. Insa nu se stie! Ori Adi ori Narcis... Eu le urez bafa la amandoi, in special lui Adi, consider ca el merita din plin cu multe felicitari sa castige. Eu, familia mea, colegii si prietenii mei il vom sustine cu cateva voturi in pus
Deci eu sper sa castige ADIII!
P.S: Poate ca nu va castiga niciunul dintre ei 2, poate va fi altcineva, nu se stie niciodata.
Presupun ca cineva dintre Iustin, Tutu si Rebeca? Daca ar fi dupa mine ar casstiga Tutu Adrian
Toata lumea merita sa castige pentru. ca au ajuns in semifinala dar dupa mine este Adrian Tutu si Valentin Luca
Sa castige cei mai buni!
Bună
Eu țin cu Adrian Tutu si Narcis Iustin Ianau.Imi plac amandoi la fel.Bravo lor! Chiar au talent!
Sper ca Tutu Adrian...Sau fetita aia mica. Sau ala care face beatbox de 14 ani
Stay chill ` wa eu unul cred ca adrian tutu nu are cine stie ce talent are doar poveste :/ si nu ar fi corect sa castige deoarece concursul se numeste` "romanii au talent" nu "romanii au nevoie de ajutor" `. Dupa mine ar trebui sa fi intrat in finala DFC nu florescu baiatul acela blond. romanii sunt prosti. ei nu stiu decat cantat. Ziceti'mi o trupa de dans care a intrat in finala. mersi... si altii ca valentin luca = antrenament. acum o sa ziceti ca cei din dans se antreneaza` este adv dar daca reusiti sa dansati ca dfc sau cantati ca narcis good job...[am uitat` de valentin paun mi-a placut tare mult ] :d
Salut! Dupa parerea mea va castiga Narcis. Ar fi castigat Rebeca dar este prea mica. si un premiu atat de mare. baiatul ce face beatbox este si el prea mic. deci NARCIS
Eu cred ca baiatul cu ochelari.care canta. Am uitat numele lui acum... Dar el chiar are talent.
PopStefania întreabă: