Pe mine m-a impresionat foarte mult Dinu. Saracu', ce mai copilarie.La 18 ani,copii de bogatasi stau prin cluburi si se imbata critza sau si-o trag prin boscheti,pe cand asta,saracu', are si copil si nevasta, stie ce inseamna sa traiesti cu grija si sa muncesti ca sa traiesti.Mai ales ca el face tot ceea ce face pentru baiatul lui, cu toate ca i-a distrus viitorul de a fi cineva.Si se vede dupa el ca e foarte cuminte,la casa lui,nu derbedeu sau betiv. Merita din plin,si imi place faptul ca nu ii e rusine ca este spalator de masini. Orice meserie se plateste cu bani si face cu placere(cred). Si ceilalti sunt talentati, fiecare are o poveste impresionanta, dar acesta m-a dat pe mine pe spate.Ii tin pumnii in tot ceea ce face si sper sa castige
Cel mai talentat dupa parerea mea este Narcis.
Iar daca e sa o luam dupa cazuri cred ca Adrian Tutu ar merita.
Dar acum trebuie apreciat si talentul de a crea versuri, al lu Adrian.
Cred ca Adrian va castiga deoarece e foarte popular, si nu numai pe facebook.
Papa!
Nu stiu. Nu imi pasa. Ce-ar fi sa nu devi unul/una dintre cei/cele care promoveaza astfel de emisiuni?
Eu imi doresc sa castige Tutu Adrian,sincer,mie mi se pare cel mai talentat.E frumos,e talentat,scrie foarte bine versurile, are o voce frumoasa, mai multe.O sa-l votez si o sa-i tin pumnii.
Eu cred ca va castiga ala care canta din gura big box sau cum se spune sau ala care face scheme misto cu mingea cel putin astia vreau eu sa castige tu care vrei sa castige?
Eu cred ca ori Narcis Iustin Ianau ori Adrian Tutu.Acum depinde:talentul surprinzator si vocea de inger sau cazul trist si talentul compusului si vocii lui Tutu...Romanii vor decide...
Sper ca nu Adrian Tutu.Adica e "Romanii au talent" nu "Sa lasam amaratii sa castige".Nu vad un asa mare talent in a face 2 versuri din inima. Oricine poate.E prea banal.
Eu cred ca va iesi ori Rebeca ori Narcis.
Sunt amandoi foarte talentati si cred ca unul dintre ei chiar ar merita sa castige.
In opinia mea ei doi sunt cei intre care ar trebui sa se dea batalia finala.
Oricum voi zice cate ceva despre fiecare.
*Adrian Tutu: nu pot sa il suport pe tipu asta. Nu il vad ca un mare talent, este ceva obisnuit. Un talent pe care oricine il are. Nimic spectaculos.
*Grupul Akikai: mi-a placut de ei. Felul in care ei se antreneaza este foarte greu, muncesc foarte mult si prestatia lor este cu adevarat foarte frumoasa.
*Cosmin Agache: este un baiat care are un oarecare talent. Imi place si este ceva special, nu multa lume poate face asa ceva insa cred ca in concurs sunt talente mai mari decat al lui.
*Cristina si Alina: sunt doua fete foarte talentate, imi place mult vocea lor.
Sotii Luca: eu cred ca ei nu prea au ce sa caute pe aici. Nu cred ca facutul de piruete este un talent national. Nu cred ca acesta este talentul cu care Romania ar trebui sa se mandreasca
*Medea: este interesant cea ce face ea insa mi se pare putin cam vulgar. Poate este doar parerea mea.
*Narcis: imi place foarte mult vocea lui. este foarte spectaculoasa si minunata. Imi place foarte mult si cred ca merita cu adevarat sa castige. Este un talent cu care Romania ar trebui sa se mandreasca oriunde.
*Rebeca: pentru o fetita de varsta ei este ceva extraordinar. Imi place mult vocea ei. Are toata viata inainte si chiar daca nu va castiga aici va avea un viitor stralucit.
*Stefan: ce face el nu mi se pare asa de grozav.Este frumos nu pot sa zic ca nu, si greu insa nu cred ca este ceva care merita sa castige.
*Trupa Ballance: trebuie sa recunosc ca este impresionant cea ce fac ei insa mie una nu mi-a placut deloc. Nu imi place acest gen de spectacol, nu stiu de ce. Eu totusi recunosc ca este ceva foarte greu de facut. Au destul de mult talent.
*Valentin Dinu: vocea lui imi place. Este calda si ma relaxeaza insa cum am mai zis cred ca sunt talente mai mari care merita sa castige.
*Valentin Luca: pe mine una m-a lasat rece ce a facut, nu a fost nimic foarte special.
Cam asta e.
In final eu cred batalia se va da intre Rebeca si Narcis.
Detest faptul ca a castigat baietasul ala. S-a castigat pe poveste, cand showul se numea Romanii AU TALENT. Frate, un talent este innascut, este ceva divin. Ceea ce face Tutu ala, e doar un hobby, ajuns la un anumit nivel. Hai sa o luam altfel. Ianau, daca se tine de treaba un an, ajunge la nivelul lui Tutu, insa Tutu poate sa stea si in limba ca precum Ianau nu va ajunge veci pururi. Respect Narcis Ianau.