Prison break nu este serialul pe care majoritatea celor mai mari de ani l-am vazut acum vreo 10 ani? fain serial oricum!
N-ai tu treabă
Mai nepoate serialul asta eu l-am vazut inainte sa te nasti tu! Prison Break a fost difuzat in 2005, ceea ce ruleaza acum este un sequel!
Taci ca esti nepot!
Ești un habarnist. când vine vorba de serial, te rog pleacă de la întrebarea asta
Actuatul sot al lui Sarah, pentru ca l-am vazut cu cei 2 asasini + ca se potriveste perfect descrierii facute de Michael. Si sa nu uitam cand i-a explicat lui Sarah de ce crede el ca Michael a parasit-o. Este clar ca el l-a ales pe Michael pentru acele misiuni si s-a insurat cu Sarah pentru a fi sigur ca nu se intoarce la ea.
Neee, prea evident sa fie el si un personaj putin important in serie.
poate e asiaticul care a evadat impreuna cu ei Ja
poate e Mahone sau poate e Gretchen
trebuie sa fie cineva care sa socheze, Jacob e doar o marioneta prin serial
Am văzut și eu pe net că e posibil să fie unul din ăștia.dar Ja sau Mahone nuștiu nu par să se potrivească descrierii..Gretchen poate că da
Mahone nici nu joaca in sezonul 5, nici el nici Gretchen, cum sa fie astia?
De unde stii ca nu joaca... tocmai asta e suspansul, sa afli in final cine e. ce mama lui michael a jucat in primele 3 sezoane?
M-am gandit si eu la asta, da cred ca cel mai tare m-ar soca daca ar fi chiar Michael Poseidon, nu m-ar mira totusi, sa-si fi inscenat toate astea.