Hai sa nu redeschidem acest subiect.
Eu propun mai bine sa ii felicitam pe toti cei care au participat si sa nu`i mai criticam sau sa ne contrazicem pentru un concurs!
So felicitari tuturor celor care au participat!
De ce sa redeschidem un subiect deja inutil pe TPU? uita-te la televizor, ca in fiecare seara sunt tot felul' de certuri pe tema asta! e foarte aiurea, daca lumea a fost de acord ca Adrian Tutu sa castige tocmai noi sa ne opunem, oricum deja totul este expirat? totii au avut talent, dar parerea mea este ca Adrian merita din plin, a stiut sa traiasca fara parintii si a primit o educatie mai buna decat altii baietii care au parinii si uitati cat de needucati si depravati sunt, ce naiba ii vedem in fiecare zi pe strada!
Bai fratilor dar ce va ofticati ma atat ca a castigat baiatul asta, va da cumva sa mancati,, Romanii au talent''? Ce atata tam-tam ca nu a castigat cine ati vrut voi? Nu-i plangeti voi pe Narcis sau pe ceilalti ca nu or sa fie mai prejos. Sincer, dupa mine, baiatul ala merita sa castige; Tutu si Dinu aveau cea mai mare nevoie de acei bani. Stim cu totii ca Tutu Adrian NU a fost cel mai talentat concurent, dar cazul si situatia lui actuala conteaza mai mult...nu mai fiti atat de rai!
Eu is cu adrian tutu peste tot vad subiectul asta baiatul are talent si a castigat
Pai am fost uimita de cantecele lui Adrian pe toti ne-a facut sa realizam ceva mai ales din melodia. Iubiti-va parinti''
Lam votat pe el mi-a fost mila ca sia pierdut parinti
Adevaratul castigator era Dinu ( http://cinema.mozku.com/......au-talent/ )... ideea concursului nu era ca la Dansez pentru tine... umanitar. Trebuia sa castige cine avea talent, nu cine recita niste versuri si area fara flow si noima (multe dintre rime).
Intr-adevar si narcis ar fi trebuit sa castige, dar adrian parerea mea e ca, chiar are talent si sa tinem cont ca el e singur ca iau murit ambii parinti tu? ce parere ai?
Deci frate. el a venit le romanii... fiind cantaret el a luat premiul pentru ca 97% e orfan 2% stie sa compuna si poate poate 1% are talent deci LOL nu trebiua sa castige
Toata trebuie a stat asa : dinu o sa ajunga mare pe langa andra (asa i-a promis ea ) narcis: o sa ajunga mare cu vocea aia si adrian : asta are si el talent, ia-u murit parintii, etc. si asa a castigat asta...cel pootin asa cred eu
Clar.ady are talent.isi compune singur melodiile sh au un mesaj care arata realitatea...intradevar sh narcis e destul de bun sh st sigura ca o sa aiba o cariera.probabil afara...
Eu spun ca adrian acastigat in mod corekt si nu vad dc trebuie sa se discute pe tema asta toti au fost foarte buni
" Dreamer" ai dreptate ca avea nevoie de banii astia insa emisiunea se numeste "Romanii au talent" deci talentul trebuia votat
Veronik_2695 întreabă:
PopStefania întreabă: