Eu Eu
Imi place mult, ma impresioneaza Edward, cata grija are el de Bella, si e adorabil
Imi place si Jacob, si el la fel ar face orice pentru Bella.Mereu ma indragostesc de personaje
App diney draga poza nu o schimb. daca ai vreo problema du-te si te uita la Hannah.ai grija sa nu ratezi ceva.
Pentru ca e superrrr :X
mi s -a parut banal la inceput "ihh. vampiri" dar nu stiu de ce mi-a placut, sincer :*
Twilight e cel mai frumos film pe care l-am vazut.Am citit si cartile care sunt foarte bune.Eu sunt fan Twilight 100%.
Ador filmul:X! e romantic, de actiune, si totusi ne arata sacrificiile unei adolescente pentru baiatul care il iubeste, cu toate ca e vampir! e dispusa sa-si schimbe viata si sa riste multe doar pentru o dragoste care pare imposibila, cu toate ca a fost realizata!
Ea se indragosteste si de varcolacul acela Jacob, si situatia devine complicata!
Fundita?:X
Eu, ador filmul.
Edward e superb si cat de mult o iubeste p Bella lui:X
si Disney asta ma inneb. zice ca nu`i plc filmu dar toate intrebarile sunt referitoare la twilight. x(mah fato ne exasperezi p toti.si totul pentru ca lui mileyshor cyurus nu`i plc twilight. ea nu recunoaste talentul nici daca lar avea. sincer ce t``i`o plc la ea nu stiu ca pe disney se stramba si se poceste in toate chipurile aia nu`i actrita. talentata poate doar cantareata.are ceva voce.
si eu am fost fana ei.pana am vazut scaparile ei mici.acum imi dau seama ca. e, ...vai d ea
si ce ar putea sa rateze din hannah? rasu ei fals'' ha ha ha?'' sau ''o te rog lilly.gandeste`te'' sau felul cum se stramba ea. da serios sperie copiii.
disneyisdathebest serios acum. daca lui miley nu`i plc justin la`i lasa pentru ca a asa a zis zeitza? cand urasty p cineva sau ceva stiu ca nu vb despre el dar u mereu ai intrebari despre twilight. o anti-fana adevarata,. nu esti true si p tine exxxtasssy te :*:X! bv tie.ca nu te lasi in fata lui MIlishor:-H
Eu,ador filmul.
Edward e superb si cat de mult o iubeste p Bella lui:X
si Disney asta ma inneb.zice ca nu`i plc filmu dar toate intrebarile sunt referitoare la twilight.x(mah fatho ne exasperezi p toti.si totul pentru ca lui mileyshor cyurus nu`i plc twilight.ea nu recunoaste talentul nici daca lar avea .sincer ce t``i`o plc la ea nu stiu ca pe disney se stramba si se poceste in toate chipurile aia nu`i actrita.talentata poate doar cantareata.are ceva voce .
si io am fost fana ei.pana am vazut scaparile ei mici.acum imi dau seama ca .e,...vai d ea
si ce ar putea sa rateze din hannah? rasu ei fals'' ha ha ha?'' sau ''o te rog lilly.gandeste`te'' sau felul cum se stramba ea.da serios sperie copiii.
disneyisdathebest serios acum.daca lui miley nu`i plc justin la`i lasa pentru ca a asa a zs zeitza?cand urasty p cineva sau ceva stiu ca nu vb despre el dar u mereu ai intrebari despre twilight. o anti-fana adevarata,.nu esti true si p tine exxxtasssy te :*:X!bv tie.ca nu te lasi in fata lui MIlishor:-H
Timee೩ întreabă: