| ஜÐαɾκPαɳteɾஜ a întrebat:

Cine e fan twilight? Eu am vazut :
1.Twilight Saga Amurg
2.New moon
3.Eclipse
4.Breaking Dawn part 1.
5.Breaking Dawn part 2.
Cine crede ca e tare filmu'? Mai ales atunci cand Bella e vampir si se lupta cu Volturii ca arate ca fiica ei Renesmee e pe jum. om pe jum. vampir din cauza ca a nascuto cat timp era om ^-^

DAU FUNDA!
P.S : nu cereti funda. Daca cereti nu daukiss

Răspuns Câştigător
| ale7 a răspuns:

Sunt fan Twilight. Imi plae mult Twilight Saga Amurg (asta imi place cel mai mult), Breaking Down Part 1 (e dragut, imi place), Breaking Down Part 2 (e super sa o vezi pe Bella in postura de vampir si mama protectoare). Si celelalte imi plac dar astea imi plac cel mai mult. Am citit de curand cartile si sunt fff bune, le ador. Poti sa le cumperi sau sa le citesti online.

| ஜÐαɾκPαɳteɾஜ explică (pentru ale7):

Le am deja de ani buni pe 2 dintre ele : Saga Amurg si New Moon.
Cat despre breaking dawn part 2. am vazut sunt la curent cu orice.Tu primesti funda; D

10 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Unul dintre cele mai stupide filme existente.

| maverick0102 a răspuns:

Primul Twilight a fost destul de bun... urmatoarele nu au avut un inceput nici un sfarsit

| Ashadow a răspuns:

Am vazut si eu Twilight toate partile ca am auzit atatea despre el ca e tare si nu stiu ce si m-a plictisit teribil. Ultima parte a parut cat de cat interesanta cu bataia aia care de fapt nu s-a intamplat.

| Alinw1 a răspuns:

Ce întrebare, multe întrebări stupide aici. Asta e de vorbit cu prietenii nu aici.

| Zεflεmitoarεa a răspuns:

Ia un abecedar.

| ஜÐαɾκPαɳteɾஜ explică (pentru Zεflεmitoarεa):

Fata esti dusa cu capul? straight face Probleme cum scriu eu? Macar eu nu scriu cu "sh, k" etc ca altii.Asa ca ochii mari si ciocu' mic :3

| Zεflεmitoarεa a răspuns (pentru ஜÐαɾκPαɳteɾஜ):

Toată lumea zici că sunt cam dusă cu capul. De ce?

| angrydriver a răspuns:

Da ma sun tisto si eu le-am vazut aproape pe toate

| Mihaizta a răspuns:

Si eu cred ca filmul este tare!