| CaR a întrebat:

Cine e m-ai puternic Naruto sau Sasuke?
Mie imi place de Sasuke pentru ca are acel sharingan este foarte tare.
De Naruto imi place pentru ca are o vointa tare si pentru ca are Vulpea cu Noua Cozi sigilata in el.
Apropo naruto invata cum sa poata stapani vulpea si sa poata opri sharinganul lui Sasuke(FUNDA)

Răspuns Câştigător
| BellsC a răspuns:

Poi acum cred ca e Sasu:X, dar naruto are mai multa putere pe care o sa invete sa o stapaneasca...asta e sigur doar despre naru este vorba este personajul principal si cred ca o sa poata sa o stapaneasca, are multa vointa sunt sigura ca va reusiwinking
Imi place Sasuke ca arata bestial:X, misterios, naruto e si el dragut si ft amuzant...nu ai cum sa nu razi cand vezi desenelelaughing
xoxo

6 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Nu stiu care e mai puternic, dar mie imi place mai mult naruto pentru ca el a trebuit sa invete pentru a deveni puternic, iar sasuke s-a nascut asa!

pa-pa

| KiryuZero a răspuns:

S-au pus lupte pe net si sasuke a cstigat(speram sa il omoare pe naruto definitiv)

| Vallynike a răspuns:

Amandoi sunt puternici daca ar fi o lupta intre ei amandoi ar muri

| stoenica2_9310 a răspuns:

Da apoi naruto il omoara pe sasuke cand desface sigiliul vulpei cu noua cozu iar sharinganul lui sasuke este distrus

| PREDAERIK123 a răspuns:

Sasuke e mai puternic si mai fain.

| stas_2964 a răspuns:

Rupeo wai sal omoare pe naruto defenitiv!(imposibil)da! pe parcursului anime, sasuke i se ofera o putere foarte mare oferita de orocimaru(naruto perde numai cind ei se bat pe iaz,iar puterea saske deja o stapinesti atunci lui naruto ii ese o coada de la vulpe,si amindoi perd (-aproape-)fratele lui saske il ucide pe erocimaru iar saske pe fratele sau,dra shidori lui naruto se mai dezvolta in continuare unde naruto invata sa stapineasca o putere formidabila, anume cind? toate astea se incepe de la lupta ca gara! dar pe un pod cind incepe sa se lupte cu orocimaru lui naruto ii ese patru cozi si orociamru fuge, dar pina la noua cit mai este?(5)asa ca utativa in al dolia sezon unde naruto isi bate joc de sasuke (iar sasuke perde fara sanse)da nu l-am vazut tot findca nu au apraut inca toate seriile dar continu sa ma uit,asa ca cei care nu as vazut tot animele nu faceti aici impresii gresite de naruto! sper ca te am ajutat(saringanul lui naruto creste mult, deoarece in lupta lui sasuke si fratele sau, lui sasuke i se ofera asupra saringanului o doza mai mare de putere!(deci el devine rau numai cind perde de la naruto isi da sema ce a facut (iar naruto intr-un sfirsit devine hokage!)