Eu sunt suuuuper incantata imi place foarte mult Gossip Girl. (fundita? te rog! nu am decat 2)
Hmm, Eu una ma bucur mult. Nu o sa incep sa "Zbier" Pe TPU, O sa ma duc curand la tara pe o campie si i sa ma dezlantui acolo. Ha ha. xD Dar ma bucur mult. Woooo. xD
I-am zis nu demult unei prietene de serial, a inceput sa se uite, e foarte incantata, am zis catre ea:ce bine ar fi sa-l fi inceputa si eu numai acum, e cel mai frumos serial pe care l-am vazut, l-as urmari in fiecare zi, ar fi super tare de ar baga cate un episod in fiecare zi, dar ne multumim si asa. Abia astept saptamana viitoare. V-am pupat
E super ca a inceput din nou Gossip Girl :). Eu am vazut primul episod aici: http://www.serialepe.net/2010/09/gossip-girl-sezonul-4-episodul-1.html
Este tare este frumos este super nu am cuvinte sa-l descriu este cel mai tare film din istoria filmelor. imi plac aproape toate personajele. funda pliz nu am nici una
Eu când am auzit am făcut o "criză" de fericire. E serialul meu preferat şi l-am urmărit dea lungul timpului cu entuziasm parcă trăind emoţiile personajelor. Azi tocmai l-am văzut şi mi-a plăcut la nebunie. Pa-pa