Salut! Erau niște desene (sau film ) de Crăciun pe Disney channel, un copil se juca un joc video, știu ca la un moment dat pleacă cu tatăl lui cu masina, sunt opriți de unii cu arme, iar de acolo...? (mai mult)
Recomadari ca anime bune
Salut caut si eu jucatori bleach brave souls sa facem o guilda români
Cine își aduce aminte numele acestui desen: Era apărut în preajma anului 2010(poate înainte, poate după) și era animat 3D. Cred ca era ceva original românesc. Îl urmăream dublat în romana...? (mai mult)
Poate careva să-mi trimită și mie să mă bag pe un cont de pe animenews.că nu mă lăsa fără.
Unde pot găsi Anime-Kage.net sau e sub un alt nume?
Știe cineva daca va reveni AnimeAzu sau daca a Revenit sub vreo Altă denumire
Salut, am si eu o problemă. Cand apăs sa intru pe site-ul anime-nexus.ro nu se încarca deloc si nu știu de ce
Unde gasesc animeazu sau anime kage
Salutare! Unde credeți că mai pot găsii seriile Dragon Ball? Am observat că Anime Kage nu mai există și mă apucasem să le revăd până pe la episodul 55, apoi au picat toate sursele...? (mai mult)
Bună seara, am o întrebare mă poate ajuta cineva cu un site de animeuri nou în română(sub ro)?
Salut, îmi place sa vizionez animeuri dar din păcate site-ul pe care le vizionam anime kage este închis nu știți din ce motive și când se va redeschide sau ce site vor face. Mulțumesc frumos!
Bună, eu acum lucrez la o manga și vreau să o public, unde aș putea să mă duc să o public după ce o termin? Este și în Maramureș un loc de genul?
Bună! Poate să- mi răapundă cineva la câteva întrebări, vă rog? M- am apucat de anime- ul Tokyo Ghoul. A fost în regulă o vreme, până să aflu motivul pentru care oamenii sunt de părere...? (mai mult)
Cand o sa apara young justice (tineri justitiari)sz 4 pe Ntflx?
Știe cineva cum se numește desenul asta animat nu era serial Un băiat se plimba cu un skatebord se împiedică de o piatra și cade intr o livada cu meri se apuca sa ia câteva mere ii da lu sora lui...? (mai mult)
Buna! Doresc sa cumpăr primele 31 de numere ale reviste W.I.T.C.H., are cineva idee de unde sau pe cineva care vinde? Mulțumesc
Mai tine cineva minte revistele Spectacular Spider- man in limba romana care se vindeau la chioscuri din 2006 pana in 2010? Am cautat peste tot in ultimile cateva luni, Facebook, olx, okazii etc si ...? (mai mult)
Știe cineva? La creion 3d cu filament mai gros, mai performant se potrivește și filamente mai subțiri ce-l de copii?
Mai revine Satoru Gojo din Jujutsu Kaisen la viață după lupta cu Sukuna? Voi ce părere aveți?
Bună! Mai ține minte cineva acel desene animat de pe Minimax cu o fată blondă și cu tatăl ei care plecaseră împreună spre o insulă pe care se aflase un munte iar in interiorul său era o peșteră...? (mai mult)
Stiti site-uri de unde se pot gasi seriale anime? :O
Nu știți dacă cei de la LEGO vor scoate plușh cu Mateo din Lego DreamZzz?
Nu stiu daca ma exprim destul de bine dar sper sa intelegeti ce vreau sa spun. De peste 4 ani ascult aproape in fiecare zi pe Spotify cel putin 1- 2 ore, la calitate mare, undeva pe la 24 de biti. ...? (mai mult)
Salut, am canal de Youtube, unde fac videoclipuri cu Manga/Manhwa (sunt doar pozele, fara scrisul original sau traducere), și cand am dorit sa aplic pentru generare de bani mi s- a spus ca este conținut...? (mai mult)
Hey! Vreau si eu un site cu manhwa traduse in romana. Va mulțumesc frumos :*
Salut! Îmi poate spune și mie cineva, care e ordinea la toată seria Batman. Filme, seriale etc, tot, tot. De la început până acum în prezent.
Hellooo, ok, deci, îmi amintesc de un anime pe care l am văzut acum mult timp, dar pe care, din ce țin minte nu l am terminat. Ideea e ca nu mai țin minte cum se numea, știu ca era cu mai mulți...? (mai mult)
Salut TPU, cum i spune la porcul ăla de la Ciudățeni itn varianta Română, engleză și cea italiană?
Salut! Sa uitat cineva la Scooby Doo și echipa misterelor(2012) pe Netflix. Știe cineva de un sezon 3? Și dacă da, unde se poate viziona?
Vreau o lista cu absolut toate personajele din Lego DreamZzz, si numele personajelor secundare le vreau, toate numele personajelor care apar acolo, nu doar numele urmăritorilor de vise!
Salut. Îmi puteți da niste nume de Anime-uri Polițiste sau ceva asemănător de preferat sa fie și bune.
Bună! Știe cineva unde pot să găsesc Magnus Chase- Ciocanul lui Thor VOL. 1?
Știți de ce nu mai merge animeazu.com? Că am așteptat 20 min sa mi se încarce pagina și nu mi s-a încărcat și nu este de la internet că am verificat.
Ce benzi desenate sunt populare?
Stie cineva cand iese episodul cu Renai Flops?
Salut! Stie cineva daca in primul volum din Hunter x Hunter apare Killua? Vrea un coleg sa se apuce sa citeasca manga si el are o "obsesie" comuna cu mine: ii place mult de Killua, dar nu stie daca e in...? (mai mult)
Niște anime uri gen A silent voice vă rog! Fundă!
Cand eram copil erau niste desene animate cu sistemul imunitar. agentul henoglobina sau ceva de genu. care ma puteti ajuta? multumesc
Hey! Există cărți cu Pisicile Războinice manga?
Astea care v-ați uitat la Naruto, care este topul vostru uchiha? La mine e așa- 1-Sasuke 2-Itachi 3-Madara 4-Obito 5-Shisui
Pentru cine ține minte...în Blay Blade, accesoriul acela pe care îl purta Ryuga pe mână așa cam căt jumătate de braț(de la încheietură la cot). Există și în viața reală vreun accesoriu...? (mai mult)
Salut, caut un desen animat/film pe care l am văzut pe dvd(nu știu dacă a fost difuzat vreodată la TV).Era un fel de Transformers, tot cu mașini care se transforma, doar că mașinile erau ținute...? (mai mult)
Recomandați mi niște anime cu un plot twist bun
Saten aluna de la Syoss se vede pe suvitele galben pui blond inchis?
Care e treaba cu Zoro cum că ar face parte din clanul Uchiha? Văd numai memeuri cu el.
Stie cineva cum se numeau desenele de pe jetix/fox kids din anii 2000, japoneze, gen anime, in care copilul avea un bubic care facea galuste de orez? Nu imi amintesc daca era Naruto sau Regele Shaman,...? (mai mult)
Salut! Caut un manga si nu ii mai știu numele. Povestea se desfășoară într- o lume invadata de spirite malefice si oamenii au dezvoltat o abilitate sau ceva de genul de a recruta la randul lor spirite...? (mai mult)
Salut! Urmeaza sa vina ziua colegului meu, cel cu care sunt eu mai apropiata. Lui ii plac mult anime- urile si e pasionat de One Piece. Ce credeti, as putea sa ii cumpar ceva cu One Piece, cum ar fi o ...? (mai mult)
Bună TPU! Eu am de făcut la engleză o descriere a filmului meu preferat. Problema este că eu nu mă uit la filme (Nici de dragoste, acțiune, horror, etc), pur și simplu nu- mi plac! Ce filme...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Garrix2004 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Userunknow întreabă:
Maryyyaa întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.