| asu33 a întrebat:

Cine imi da si mie niste anime-uri frumoase de dragoste in afara de shuffle va rog dati-mi niste anime-uri incintate de dragoste sau actiune cum ar fi inuyasha cine da mai multe are funda.

Răspuns Câştigător
| MadRaven a răspuns:

Buna
Vampire knight
Kimi ni todoke
Uraboku
Tonari no kaibutsu kun
Fairy tail
Honey x honey drops
Today starts pur love
Say i love you
Hakuouki
Uta no prince sama
La corda doro
Shugo chara
To love ru
Dance int the vampiri bund
Mai sunt muuulte, dar astea imi vin acum in minte.
Aaa, da wi special a.
Numai bine!

3 răspunsuri:
| En3Rgi a răspuns:

Kimi ni todoke sau Bokura ga ita
Bafta!

| tudord95 a răspuns:

Daca vrei romance uitate aici:
Omamori Himari
Hagure Yuusha no Estetica
freezing
Infinit Stratos
Dakara Boku wa, H ga decinai
Seikon no Qwaser
Maken-Ki!
Hyakka Ryouran Samurai Girls (Sez 2 tocamai a aparut)
Hentai ouji to warawanai neko
Gift eternal reinbow
-tasogare otome x amnesia (un baiat ajunge sa se indargosteasca de o fantoma, incearca-l cred ca o sa-ti placa)
-zero no tsukaima(un baiat din zilele noastre ajunge sa fie transportat in alta lume de vrajitori, si acolo o cunoaste pe Louise de la Valiere, cea de care se. intelegi tu)
-Itazura na Kiss(despre doi unul inteligent si ea mai putin, fara suparare ca zic asa, arata viata lor cum ajung sa se casatoreasca)
-Mashiro -iro simfony( este un triunghi amoros, dar pana la urma alege pe una din ele; nu la sfarsit)
To love ru: are 3 sez, gen: echii cat cuprinde, romance, comedy, harem, school life, shoune-ai. Este despre un baiat Rito care ajunge sa fie logodnicul unui extraterestu Lala. In principal e cu multe fete si doar un baiat. In cam toate episoadele sunt faze in care apar "without clothes". Merita vazut. laughing
MM! doar 1 sez trebuie sa apare sez 2 anul asta in noiembrie. Gen:echii, romance, comedy, action.
Ii despre o fata care indeplineste dorintele elevilor care vin la clubul ei.
Si personajul principal este un baiat masochist, care ajunge sa se... intelegi tu.
High school of the dead:
doar 1 sez; gen: echii, romance, zombie, guns.
Ii despre un virus care se raspandeste si toata lumea se transforma in zombie. Personajele principale sunt 2 baieti si 4 fete; care reusesc sa supravetuiasca. ai ce vedea in afara de zombi in unele secene laughing
Btoom: 1 sez; gen: romance, action, drama, gun
ii despre un joc in care sunt alesii mai multi civili si li se da la fiecare niste bombe mici, trebuie sa se omoare intre ei pentru a scapa de pe insula. Personajul principal este un baiat care gaseste pe fata cu care se casatorise intr-un joc, si ajung sa se cunoasca si sa supravetuiasca impreuna
Fundita?

| asu33 explică (pentru tudord95):

Mersi mult o sa-ti dau funda.