| Rihhana1 a întrebat:

Cine imi recomanda si mie un film bun?

Răspuns Câştigător
| gemeni6226 a răspuns:

Eu am un caiet intreg unde notez filmele dar de unde sa stim noi tu ce nu ai vazut? sau in alta ordine de idei ce gen de filme iti plac? ieri m-am uitat de exemplu la crazy stupid love si mi-a placut f mult.Dar sunt enorm de multe filme bune.

| Rihhana1 explică (pentru gemeni6226):

L-am vazut, este super.

| gemeni6226 a răspuns (pentru Rihhana1):

Mai ales la sfarsit am ris foarte bine cand a fost incurcatura aceea cu toate femeile si toti barbatii impreuna, dar cum un film american niciodata nu se poate termina rau si aici totul a fost spre bine.Ce bine daca acest lucru ar merge asa si in viata reala, ar fi super.

15 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

T-34, Napola, Baiatul in pijama vargata, Now you see me 1 si 2, Fury.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

In Hell 2003 filmele vechi sunt in tot de-a una cele mai bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi filmele cu Mia Khalifa. Sunt super... Frumoase. laughing

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu este moral să te uiți la așa ceva, asta ne învață Iisus, iar Satana ne învață că este bine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Celcestietot):

Of vai... Merg să mă spovedesc.

De fapt nu sta așa treaba. Trebuie să îl mărturisești pe Iisus ca mântuitor al tău și să îl urmezi, să te pocăiești. Nu se șterg păcatele una două dacă te duci la preot la spovedit.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Celcestietot):

Gata. M-am pocăit.

Dacă l-ai mai și mărturisit și îl accepți în viața ta pe Iisus, ți-ai luat bilet spre Rai prietenewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Martyrs

| denisTiky a răspuns:

Burnout. E despre un motociclist care intra in belele din cauza iubitei lui. Face tot posibilul ca ea sa fie bine chiar daca erau pe cale sa se desparta si in final omoara capul unei mafii dupa care este cautat de politie dar cel mai probabil nu va mai fi prins(asa se termina filmul)

Eu l-am vazut pe Netflix, a fost foarte frumos. Daca iti plac filmele de actiune il recomand.

| Rihhana1 explică (pentru denisTiky):

Suna interesant, voi lua in calcul.

| Yohei a răspuns:

Încearcă
Mowgli - Legenda Junglei
Lion King Movie (2019)
Iron First
Ninja Assassin
1000 Post Terra
Assassin Creed Codul Asasinului
Sper ca te-am ajutat!

Întrebări similare