Stiu ca Insula Comorii nu apartine de Jules Verne, e autorul meu preferat totusi...doar ca e ceva in genul acestor filme, alege varianta din 2012, daca nu le preferi pe cele clasice. Restul, da, stiu, sunt filme de epoca, dar ma gandeam ca ti-ar placea, eu unul le-am adorat.
O sa ma bazez pe nick-ul tau si iti voi recomanda urmatoarele:
Calatorie spre Centrul Pamantului
Calatoria 2 (Insula Misterioasa)
5 saptamani in balon
20.000 de leghe sub mari
Ocolul Pamantului in 80 de zile
Insula Comorii
imi place ce mi-ai scris tu aici, dar Insula Comorii nu apartine lui Jules Verne, iar din celelalte filme doar Ocolul Pamantului in 80 de zile (cel cu Pierce Brosnan) e in regula, restul sunt din epoca romantica a filmului destul de prost realizate si care nu prea respecta ce scrie in carte.
Stiu ca Insula Comorii nu apartine de Jules Verne, e autorul meu preferat totusi...doar ca e ceva in genul acestor filme, alege varianta din 2012, daca nu le preferi pe cele clasice. Restul, da, stiu, sunt filme de epoca, dar ma gandeam ca ti-ar placea, eu unul le-am adorat.
Vazut, mersi oricum, coloana sonora de aici e superba.
Pulp Fiction ( Travolta, Samuel L Jackson, Uma Thurman, Keitel etc)
Inchisoarea ingerilor ( Tim Robbins si Freeman)
Doubt ( cu Meryl Streep)
Toate 3 sint filme " mai serioase", briliante, si nu prea le-am vazut recomandate.
Doar Doubt nu-l stiu, sa vedem sa vedem
Imi plac cele istorice gen Braveheart sau king arthur, the last samurai etc si cele care au tema al doilea razboi mondial, gen Pianistul, lista lui schindler etc.
Citeva despre WW2 ( unele cred ca sint cam vechi pentru tine, dar eu le-am savurat):
Empire of the Sun ( cu Christian Bale cind era mic) - e superb filmul)
Patton - despre generalul Patton
A Bridge Too Far
Podul de pe raul Kwai
The Guns of Navarone
Fast and Furious 1, 2, 3, 4, 5
Ice Age 1, 2, 3, 4
Madagascar 1, 2, 3
Lucky Girls 1, 2, 3, 4, 5
Fata din Vecini
Saw 1, 2, 3, 4, 5,6
Scay Movie 1, 2, 3, 4
Sper ca te-am ajutat!
Cred ca ar trebui sa vezi must love death gen:drama, actiune, horror, si putin romantic. Sper sa-ti placa