Http://yupi.md/top-10-filme-de-groaza-pe-care-trebuie-sa-le-vezi/ uitate aici :d
Fall Down Dead- un film cu adevarat horror care te tine in suspans. sa imi zici cum ti se pare
Daca nici astea nu sunt horror,
1.Saw (1, 2,3, 4,5)
2.They
3.The Exorcism of Emily Rose,, Exorcism: The Possession of Gail Bowers
4.Silent Hill
5.Dead Silence
6.Amusement
7.Grudge(1,2,3)
8.The Slaughter
9. Mirrors
10. 75 de ani
Ce zici de bloody marie? l-ai vazut...si saw e ok mai ales saw 7 dar bloody marie mi-a placut mai mult.
Mirrors
http://www.cinemarx.ro/filme/Mirrors-Oglinzi-malefice-266985.html
http://www.imdb.com/title/tt0790686/
Eu m-am speriat foarte tare la el! Bafta!
The Grudge.
Saw.
Mirrors.
The exorcism of Emilly Rose.
The ring.
Sunt o multime de filme bune, dar cele mai bune mi s`au parut Mirrors si The exorcism of Emilly Rose. =p~
Saw
Final Destination
Dead Silence
Fright Night(cel din 2011)
The Woman In Black(cel din 2011)
Paranormal Activity
Dracula
Sper ca te-am ajutat.
Saw priemele parti le-am vazut cand eram mica si inca ma speriam de filme horror ....mai bine zis cand incepea sa nu ma mai sperie cre ca avem 6 ani iar celelalte parti aparute de curand mi se par foarte familiare si nicidecum de speriat deoarece cand vad masca aceea imi aduc aminte de copilarie , cele cu exorcizarile mi se par ineresante dar le-am vazut si nu m-a speriat nimic, grudge din nou nici un efect desi ca in toate filmele vazute au fost faze care m-au surprins si ma faceau sa rad, amusement m-am uitat la o prietena de ziua ei si acum are fobie la clovni the mirrors sincer m-a facut sa fiu mai atenta la fiecare detaliu ce se reflecta in oglinda mea si asteptam sa se intample ceva dar nimic celelalte o sa ma uit si o sa-ti spun
Iti zic pe cele care le-am vazut eu si care mi s-au parut chiar bune(in comparatie cu alte tampenii aspirante- sunt si eu in situatia ta, am vazut multe filme horror sau "horror" si sunt cam imun)
Paranormal activity
REC
El orfanto
Silent hill
The exorcism of emily rose
Requiem
The Tunnel
Blair witch project
The Others
Unborn
Ju-on
Ringu
The omen(originalul)
The Exorcist(originalul)
The Haunting in Connecticut
The Awakening
The Woman in black
The Innkeepers
Devil
The Shinning
The Orphan
The Descent(doar prima parte)
Ils
Haute Tension
The Uninvited
Suspiria
Psycho
The Hills Have Eyes
The Strangers
Eden Lake
Dead Birds
Black Death
De mentionat ca unele nu provoaca sperieturi dar sunt captivante si au un scenariu bun.
Toate cele bune.
Cand aveam 8 ani le speriam pe prietenele mele cu marry bloody stricandu-mi papusile nu e ceva Horror doar o legenda mai interesanta dar mersi oricum....ps saw 7 l-am vazut si nu e ceva wow
Serios? ti se pare de groaza? m-am uitat la el doar fiindca majoritatea se bazeaza pe o actiune bine inchegate si intamplari interesante dar nu-i nimic Horror
Saw, the ring, the exorcism of emily rose, silent hill, the woman in black, prometheus, the river, chernobyl diaries, the devil inside, the possession. Şi eu de la 5 ani am început cu the exorcism şi am văzut fata cam 3 luni după Mă bucur să găsesc o fată ca mine :3 sunt la fel de imună, dar astea m-au captivat. sper să îţi placă, vizionare plăcută! :*
Inceraca REC 3 Genesis (2012), The Ward (2010) si Casa de ceara ( foarte tare ) Dar nu uita ca partea horror incepe la mijloc, cam asa. horror sa te sperie nuprea o sa mai gaseti dar. o sa ti-se faca sila Ca ii taie la unu' o mana si apoi o baga la tocat sau eu mai stiu ce :*
mita12345 întreabă: