| Piggy23 a întrebat:

Cine imi spune intreaga poveste Pretty Little Liars? Va rog! Cine mi-o spune primeste funda!

2 răspunsuri:
| faramatania a răspuns:

E prea lungă povestea ca să ți-o spună cineva, iar redusă la scară, o găsești foarte frumos prezentată pe cinemagia.

| Adina948 a răspuns:

N-am cum sa ti-o spun pe toata, pot sa-ti spun decat un mic rezumat pentru ca sunt 7 sezoane... Totul a inceput intr-o seara, cand Alison a disparut. A trecut 1 an de atunci,iar prietenele ei Emily, Spencer, Aria si Hanna incep sa primeasca mesaje cu amenintari si cu secrete ( ca sa zic asa) de la cineva care se semna,, A ", inainte primea si Allison mesaje din acestea, dar nimeni nu stia. Fetele au fost puse in situatii cat mai dificile din cauza acestor mesaje. Una dintre fete, Hanna, dupa disparitia lui Allison si-a facut o noua prietena, Mona, care fusese mereu batjocorita de Allison, precum si alte persoane. Nu mai stiu in ce sezon a fost, dar au descoperit-o pe Mona fiind,, A", dar era decat inceputul, deoarece dupa ce Mona a fost inchisa la,, Readly" ( nu stiu daca am scris bine), un loc pentru "nebuni" mesajele tot incepeau sa apara, tot sub semnatura lui,, A", dar numai ca nu era Mona.Se pare ca Alison era in viata, cu un an in urma se intalnise cu Mona, careia ii povestise despre mesaje, asa ca Mona a sfatuit-o pe Allison sa plece, asa a si facut.Corpul pe care il gasisera au aflat ca era a lui Betheni ( nu stiu daca am scris bine) o alta fata care se afla la,, Readly". Dupa multe, multe episoade au aflat de c Alison avea o sora de care nici ea nu stia, Charly. Ea era in spatele tuturor mesajelor, dar cineva a omorat-o, iar mesajele tot continuau sub semnatura,, A.D". Inca nu a aparut partea din urmatorul sezon, asa ca nici noi nu stim cine a fost cu adevarat,, A.D". Zic mai bine sa te uiti la serial, eu ti-am facut un mic rezumat, nici nu am surprins macar o parte din esenta serialului, daca te uiti o sa fie multe detalii pe care le-am omis, multe lucruri ce s-au intamplat, deci mai pe scurt am scris rezumatul degeaba. Scuze pentru greseli, m-am grabit.

Întrebări similare