| sugarlips5 a întrebat:

Cine imi spune si mie niste anime-uri tari? Adica romance sau comedy. Fundaaalove strucklove struck

Răspuns Câştigător
| tl34 a răspuns:

Mew mew power,ynuiasha, sailor moon, mermaid melody lucky star si doremi

13 răspunsuri:
| DidiChanx3 a răspuns:

Anime-uri zici thinking pfff Inuyasha Kiddy Grade YU YU Hakusho Mew Mew Power Chioro Chan etc sper ca te-am ajutatwinking

| bloodbaa a răspuns:

Ahh scuze ca vin asa tarziu cu un raspuns. dar numa acum am descoperit intrebarea... avand in vedere ca toata ziulica stau numai la animeuri pot sa iti recomand cateva de nota 10:
Primele 3 is preferatele mele.
-KissxSis(comedy/eachi/romance/school days)
-To Love-Ru (romance/comedy/eachi/school days)
-CLANNAD (cred ca din toate animeurile care le.am vazut asta este cel mai reusit si mai interesant am plans la el mai rau ca la inmormantare...)(romance/drama/familie/school days)(pot zice ca animeu asta mi.a schimbat un pic viata)
-ichigo 100%
-Akikan!
-Kunokon
-Ore no imoutou
-Rosario+Vampire
-Suzuka(merita vazut)
-School days (e un anime de top dar te previn... sfarsitul e foarte tragic)
-Emeral Galade
-Please Twins & Onegai Sensei (2 anime. acelasi autor actiunea dintre ele se petrece in acelasi oras)
-Zero No Tsukaima
-Sora no Otoshimono
Uita-te primadata la astea. toate au comedie si romance in ele + uitate si la seriile noi aparute din ele... iar daca oricine are vreo problema sa nu ezitati sa bagati in lista de messenger id:" bloodbaa " happy Sper ca am fost de ajutorbig grin

| semix a răspuns:

Salut. incearca InuYasha. bafta big grin

| Sheungii a răspuns:

:X XD si mie imi plac animeurile XD...sa vedem:
1) Lovely Complex (super tare.)
2)Vampire knight (si mai tare)
3)Bleach (marfa)
.
4)Love Get Chu
5)Love Love?
6)Loveless
7)Boys Be…
8)Pandora Hearts
9)Piano: The Melody of a Young Girl's Heart
10)Rosario + Vampire
11)Romeo x Juliet
12)Rose of Versaille
13)Shangri-La
14)Shamanic Princess
15)Kiss x sis
16)Kanon
17)Karin
18)W~Wish
19)Nana
20)Itazura na Kiss
ma rog, daca nu. uite: http://www.animefuel.com/ gasesti aicea cate vrei, daca nu le ai cu engleza cauta-le "Pe Teava" :));)... sper ca te-am ajutat, ceaw :*

| Sheungii a răspuns:

Na're nimic oh go on ma bucur doar ca te'am ajutat big grin ^^

| sugarlips5 explică:

Sheungii sorry da nu pot sa-ti dau funda ca nu-mi apare in dreptul taucrying Sorry

| Anne_1161 a răspuns:

Comedie: The Last Godfather, Larry Crowne, Cat Run, Dear Lemon Lima, Dear Lemon Lima, Tyler Perry's Madea's Big Happy Family, Meet Monica Velour, Ceremony, Hall Pass, Paul

Romance: Leap Year, Crazy/Beautiful, If Only, Titanic,
Romeo and Juliet, The notebook, Twilight, Sweet November, My sassy girl, Ghost, Down to you, The Lake House, The last kiss

fundita?batting eyelashes

| shippo3313 a răspuns:

Avatar the last airbender fund? love struck

| Toxic_5027 a răspuns:

Comedy: green green tv sau great teacher onizukatongue

| Amiira a răspuns:

Intra aici pentru anime-uri de mare calitate,traduse in romana de catre echipa Anime Ro Sub: http://anime-ro-sub.blogspot.com/

| Diva_8181 a răspuns:

Afla cum sa castigi bani din statul pe net: facibanipenet.ro

| TaniutzZa a răspuns:

The Proposal (2009)