| kelbo a întrebat:

Cine imi spune si mie un film bun de vizionat, cu adevarat bun! dragoste drama de preferat.mreci si daca merita dau si fundalaughing

Răspuns Câştigător
| CherryLove a răspuns:

Eu iti recomand sa te uiti la Hatchi. Este despre dragostea unui caine pentruun om, vezi un trailer pe yt. Este cea mai impresionanta drama care te atinge pana in adancul inimii. Eu personal nu ma puteam abtine sa nu plang :'D

| kelbo explică (pentru CherryLove):

Multumesc pentru recomandare sincer este superb si trebuie sa recunosc crying multumesc

| kelbo explică (pentru CherryLove):

Nici eu nu m-am putut aptinebig grin

| CherryLove a răspuns (pentru kelbo):

Da :[ am plans juma de film, saracutu a asteptat el acolo atatia ani in frig s-in ploaie. Mi se sfasia inima cand il vedeam cum asteapta si miorlaia.

8 răspunsuri:
| Joker a răspuns:

1)Crazy, Stupid, Love. (2011):Totul pare perfect pentru Cal (Steve Carrel). La 40 de ani se poate lăuda cu o viaţă de invidiat: are un serviciu bun, o casă superbă, copii frumoşi şi este însurat cu iubita din liceu. Asta până când află că soţia lui, Emily (Julianne Moore), îl înşeală de ceva timp şi ar dori să divorţeze. Încă în stare de şoc, Cal încearcă să se conformeze statutului de burlac, dar cum el n-a mai fost la întâlniri de zeci de ani...
2)Loverboy (2011):Luca este un tânăr de 20 de ani, care seduce femei pentru a le pasa unei reţele de prostituţie. Dar când o întâlneşte pe frumoasa şi exuberanta Veli, Luca se îndrăgosteşte... E vară pe malul Dunării, la Hârşova. Muzica bubuie din maşinile luxoase, fetele sunt bronzate şi Veli fuge de-acasă în patul lui Luca. Prima dragoste n-a fost niciodată mai periculoasă de atât...
3)One Day (2011):Emma (Hathaway) şi Dexter (Sturgess) se întâlnesc prima dată în 1988 şi se îndrăgostesc. Ei decid că cea mai bună modalitate de a-şi păstra vii sentimentele este de a nu se vedea decât o singură zi pe an. Însă, după 20 de asemenea întâlniri, cei doi îşi dau seama că lucrurile încep să se schimbe...
4)Tilva Ros (2010):Oraşul Bor din Serbia a fost pe vremuri cea mai mare mină de cupru din Europa. Acum e doar cea mai mare groapă. Toda şi Stefan, prieteni la cataramă, îşi petrec prima vară de după liceu în mina abandonată, filmând clipuri inspirate de emisiunea Jackass. Când Dunja, o prietenă care trăieşte în Franţa, se întoarce acasă pentru vacanţă, băieţii se luptă pentru atenţia ei, ceea ce le pune în pericol prietenia...
5)Something Borrowed (2011): La aniversarea vârstei de 30 de ani, Rachel, o avocată din Manhattan, bea cam multe pahare de şampanie şi sfârşeşte în pat cu atrăgătorul Dex. Nicio problemă aici, doar că Dex este logodnicul lui Darcy, prietena din copilărie a lui Rachel! Pentru eroină lucrurile par foarte clare, dar sentimentele pentru aventura ei de-o noapte o vor face să-şi pună o mulţime de întrebări despre loialitate, prietenie şi dragoste. Şi oare ce va face Darcy când va afla toată tărăşenia?

| rlk1234 a răspuns:

Monte Carlo cu Selena gomez,Greta(e super filmul:X),Another Cindrella Story, twilight dar cred ca l-ai vazut dejalaughing), si The vampirs diares (este serial dar e genial) noroc:* funda?

| tequila777 a răspuns:

Foarte bun si deloc plictisitor, genul drama/romantic/aventuri, si cu ceva umor, este filmul Far and Away - cu Nicole Kidman si Tom Cruise (cand erau tineri) :

http://www.youtube.com/watch?v=ex1gQ3nAXgY

_______ http://verze.ro - simtul umorului nu a murit!

| crhh a răspuns:

"If only"-dragoste, dupa parerea mea cel mai bun
"Shaggy Day"-comedie, l-am vazut de cateva zile, e mai vechi el asa...dar e bun
"The notebook"-dragoste
"Fellon"-asta cred ca o sa-ti placa, cel putin mie mi-a placut, daca te intereseaza actiunea si drama la un loc, aici dai de ea
"Training day"-actiune, da un ochi si peste asta
"Man on fire"-drama, actiune, thriller... Mi-a placut la nebunie.
Vizionare placuta!

| patrigalatean88 a răspuns:

Cepolla colta
comedie dar fainabig grin