.Poate Star Wars sau AvAtAr sau Titanik..sau nu stiu Everything Is Illuminated, The Legend of Spyro, The Oxford Murders, Matilda, The Woman in Black.
Depinde ce gen vrei:
Letters To Juliet
The Back-up Plan
Play The Game
The Godmother
The Ugly Truth
Crazy Stupid Love
Friends With Benefits
The A-team
Law Abiding Citizen
Shawshank Redemption
unele sunt si mai vechi dar le-as recomanda oricand, oricui.
Poti sa vezi step up 1, 2, 3, daca nu l-ai vazut, sau norbit,(comedie).bad teacher(comedie). love story(film de dragoste)cred ca l-ai vazut pe acela... iubit de imprumut(comedie)...Stai ca trage mama(comedie)
UN film fain...hm..Stapanul Inelelor(1, 2,3) sau Twilight sau Harry Potter! Filme super!
Le-am vazut pe toaate!
Imi place trailerul de la filmu matilda ii dragut
Stiudar celelalte iti plac?
Pai star wars si titanic le-am vazut restul nu imi prea plac deci numa matilda ii fain ai vazut filmu devil inside? ii fain am vazut traileru si mi sa pare interesant.
Nu l-am vazut.dar mersi de propunere am sa ma uit!
Dar vezi inainte trailerul. e cu ceva oameni posedati
Ms si eu de fundita
) si tu o meriti pentru filmu Matilda! ))
:p
.Poate Star Wars sau AvAtAr sau Titanik..sau nu stiu Everything Is Illuminated, The Legend of Spyro, The Oxford Murders, Matilda, The Woman in Black.
Nu stiti ceva filme cu eminem in afara de 8 mile sau the wash? sau filme cu rapperi, muzica, romantica?
Totusi...ce ma priveste pe mine asta? adica spune-i lui trollul vegah ca te-a jignit.
Letters for Juliet ( comedie - romantica, te binedispune oricand ) vizionare placuta!
Iti recomand Hustle & Flow. Incearca intai cu traileru'. In top, pe langa How High, pe care sunt sigur ca l-ai vazut, You Got Served, si altele cateva.
E de groaza? ))
Foarte de groza....recomand dupa aceste 3 filme o comedie
Am vazt trailerul si m-am uitat in camera daca nu e cineva. ))
Tiam zis eu.
Iubibila01 întreabă:
SaraaaaL întreabă:
Unanonimanonimat69 întreabă: