Nu prea sunt filme chiar atât de înfricoșătoare.Cu mult mister însă, mi s-a părut Modus Anomali (2012),Open Grave (2013),apoi un film interesant, ceva mai ciudat, cu o tentă modernă, ce parcă vine să umilească rudimentarismele apărute până la el, ar fi:Antiviral (2012) Nu știu dacă își va atinge scopul (în sensul de înfricoșător), dar de a cizela puțin gusturile în domeniu, da.
The grudge partea 1 2 3 gredema eu mam **** pe mine de frica si ii vedeam mereu pe aia prin somn deci chiar ma uit la filme de multi ani de zile da asta mi-a pus capac si pentru a fi mai inspaimantator uitate seara la ora 00 si cu sonorul mai tare
Nu iti voi spune filme copiate de pe net fara sa le fi vazut.Iti voi spune cateva pe care le-am vazut recent si iti garantez ca vei sta cu sufletul la gura tot filmul:
-Room 1408
-Insidous 1/2
-The Conjuring
-Drag Me To Hell
-Would You Rather
The Grave Encounters 1, 2; Evil Dead; Mama; Insidious 1, 2; [REC] 1, 2, 3; The Descent 1, 2; The Conjuring; Wolrd War Z; Paranormal Activity 1, 2, 3, 4; Sinister; Dawn of the Dead; The Exorcism of Emily Rose; The Last Exorcism Part 1, 2! Funda plz?
Yulia29 întreabă: