anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine ma poate ajuta si pe mine sa gasesc Titanic 2 Jack is back? Dar nu cel lansat in 2010 (cel care copiaza Titanic 1 ) cel lansat in 2008. Dau funde la cine ma ajuta... VA ROG MULT! puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| djdadu a răspuns:

Daca te referi la filmul in care Jack este gasit inghetat si readus la viata, sa stii ca am cautat si eu filmul si acesta nu exista! A fost un proiect nefinalizat. Din cate am inteles, in 2012 s-ar putea sa apara.
Sper ca ti-am fost de folos!

Apache
| Apache a răspuns:

...BA pentru ultima oara! FIlmul ala NU exista! ...trailerul de pe youtube e facut de fani! esti a 15-a care intreaba!

Apache
| Apache a răspuns:

@djdadu. nu filmul acela nu a fost nefinalizat fiindca nu a inceput niciodata! filmul acela in care jack e gasit inghetat nu exista! e un trailer facut de un baiat destept care a unit mai multe secvente cu jack ca sa creeze un trailer la titanic! ...acum, exista intr-adevar un film numit titanic 2! dar e o tampenie de film, cu un buget redus, numai bun de dat pe protv! si nu este o continuare a titanicului, este separat! pe scurt este un film de duzina! chestia cu 3d este adevarata! james cameron dupa ce a vazut ce succes a avut avatar, a facut o reeditare a titanicului in 3d! nimic schimbat in film, numai ca este 3d! atat! daca o sa apara pe viitor o continuare a titanicului nu pot stii! dar sincer, nu cred ca o sa apara niciodata! fiindca titanic este o tragedie, careia nu ii poate fi adaugata o continuare!

| SunshiiiinexD a răspuns:

Multumesc pentru raspunsuri winking