| Cocolinoo25 a întrebat:

Cine-mi spune si mie un film de groaza? Dar de groaza sa fiehappy

14 răspunsuri:
| DEBrown a răspuns:

Shutter (2004)

| BruneTTe a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=7lReemWmO5o Asta mi-a placut tare mult. E cu tipul din Harry Potter.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vezi notele la bac.

| sebysebyca a răspuns:

Tarzan omul maimuta!

| չﻨгﻪรէﻨĸ a răspuns:

Tarata in iad.

| TheFallen666 a răspuns:

The grudge, the ring, boogeyman, casa celor 13 fantome, casa diavolului

| danielalex a răspuns:

Alba ca zapada laughing

| OneDirectionForever1D a răspuns:

Drag me to hell, Mirrors.Sunt cele mai de groaza parerea mea.Mai ales drag me to hell. Funda?

| Anakin001 a răspuns:

Insidious... daca asta nu te sperie, nimic nu te va speria xD
1408; a fost si la televizor, dar are faze foarte scary.
Alte filme horror ce mi-au placut mult: The Mist, Case 39, The Uninvited, Drag Me To Hell + Cube si Let Me In care nu te sperie prea mult, dar teoretic sunt horror si sunt foarte bune.

| Cocolinoo25 explică (pentru Anakin001):

laughing`! Deci ilmul : " Insidious " chiar nu m`a speriat` straight face`! Asta`i film de groaza`? Pe bune acum` oh go on `!

| Anakin001 a răspuns (pentru Cocolinoo25):

E horror mai mult din punct de vedere grafic... de exemplu, cauta pe youtube "insidious The smiling family", scena aia mi s-a parut, ca atmosfera, mai horror ca multe.
Banuiesc ca tu cauti un horror mai rapid, sa zic asa. Poti vedea Drag Me To Hell, oricum cam toata lumea l-a recomandat pe aici.
Banuiesc ca fiecare se sperie la altceva... eu cand eram mic am vazut Chucky si m-a speriat, acum sigur nu m-ar mai speria.
Exact, uitasem de The Ring, probabil, pentru mine cel mai bun film horror din istorie. Dar nu mai am curajul sa ti-l recomand happy

| aurorica78 a răspuns:

The grudge(1, 2,3), Drag me to hell, Mirrors, Silent hill.
Sper ca te-am ajutat! Fundita?

| bombonelul a răspuns:

"Friday the 13th" sau "Vineri 13" e un film de groaza destul de bun!

Întrebări similare