Http://www.youtube.com/watch?v=7lReemWmO5o Asta mi-a placut tare mult. E cu tipul din Harry Potter.
Drag me to hell, Mirrors.Sunt cele mai de groaza parerea mea.Mai ales drag me to hell. Funda?
Insidious... daca asta nu te sperie, nimic nu te va speria xD
1408; a fost si la televizor, dar are faze foarte scary.
Alte filme horror ce mi-au placut mult: The Mist, Case 39, The Uninvited, Drag Me To Hell + Cube si Let Me In care nu te sperie prea mult, dar teoretic sunt horror si sunt foarte bune.
`! Deci ilmul : " Insidious " chiar nu m`a speriat` `! Asta`i film de groaza`? Pe bune acum` `!
E horror mai mult din punct de vedere grafic... de exemplu, cauta pe youtube "insidious The smiling family", scena aia mi s-a parut, ca atmosfera, mai horror ca multe.
Banuiesc ca tu cauti un horror mai rapid, sa zic asa. Poti vedea Drag Me To Hell, oricum cam toata lumea l-a recomandat pe aici.
Banuiesc ca fiecare se sperie la altceva... eu cand eram mic am vazut Chucky si m-a speriat, acum sigur nu m-ar mai speria.
Exact, uitasem de The Ring, probabil, pentru mine cel mai bun film horror din istorie. Dar nu mai am curajul sa ti-l recomand
The grudge(1, 2,3), Drag me to hell, Mirrors, Silent hill.
Sper ca te-am ajutat! Fundita?