Nu inteleg cum poti sa ceri sa iti explice cineva un motto in situatia cand tu habar nu ai sa scrii corect pe romaneste. Acel "scuza-ti" este de fapt "scuzati". Daca nu ma crezi, dovada sta in faptul ca s-ar scrie dezlegat daca "ti" ar fi pronume si, astfel, cratima ar marca elidarea unei vocale, iar in cazul tau "ti" provine din conjugarea verbului "a scuza" la persoana a II-a plural. Imi cer scuze ca te-am bagat in ceata. Succes la facut teme! Singura, nu pe TPU.
Draga mea/ dragu meu, Pure. Sunshine toata lumea greseste. daca faci o greseala din neatentie asta nu inseamna ca esti agramat. si daca vrei sa ceri ajutor asta iarasi nu inseamna ca esti prost sau gen ci pur si simplu n-ai idei. daca nu iti convine ceva fa bine si treci peste. Mersi. Pa.
In acest caz inseamna ca nu intelegi rostul temelor. Le primesti tocmai pentru a te face sa gandesti. Tu, nu altii. Nu am vrut sa te jignesc prin raspunsul meu, insa cu siguranta nu a fost o greseala din neatentie (daca ar fi fost nevoie de cratima si ai fi omis-o as fi crezut).
PopStefania întreabă: