Ca sa il vizionezi HD si nu intr-o calitate groaznica(zici ca a fost filmat cu aparatul bunicului din '70 ), sugerez sa astepti ceva timp, pana cand iese filmul pe DVD si poate fi postat pe internet...
E cam naspa, dar merita...si eu inca astept sa iasa Maleficent ptc. l-am ratat cand a fost la cinema in oras
L-am vazut acum ceva timp cu verisoara mea mai mica Saraca, incepuse sa planga pe acolo cand [SPOILER]
-
-
-
moare tatal lui Hiccup.
Mi-a placut foarte mult filmul! (mai ales datorita dragonului, era asa dulce! )
Si cum pot sa-l vad si eu , Imi place mult am pe cel din 2010 si vreau sa sa-l si pe acesta .
Multumesc mult! Naspa cu Maleficent .
Da-mi si mie siteul te rog daca este pe internet daca nu nu baga inseama acest mesaj
Poti sa-mi dai si mie siteul te rog
In leg cu filmul How to train Your dragon 2 Mai asteapta sa apara o versiune mai buna a lui acum este nesubtitrat si nu poti intelege nimic din ce se vede un sunet de parca ai bate intr-o galeata!
Nu creeeeeeeeed
Ca sa il vizionezi HD si nu intr-o calitate groaznica(zici ca a fost filmat cu aparatul bunicului din '70 ), sugerez sa astepti ceva timp, pana cand iese filmul pe DVD si poate fi postat pe internet...
E cam naspa, dar merita...si eu inca astept sa iasa Maleficent ptc. l-am ratat cand a fost la cinema in oras
Uite aici il gasesti si subtitrat!
http://filmenoi.eu/how-to-train-your-dragon-2-2014-filme-online/
TheToxicNightmare întreabă: