Pein e Nagato.Cu infatisarea lui Yahiko.
Da, Pein e mort, pentru ca s-a autodistrus, pentru ca a hotarat sa aiba incredere in Naruto.Inca o data, eroul nostru transforma oamenii xD.
Nu, nu a reinviat. Oricum din acel trio(Yahiko, Nagato si Konan) momentan doar Konan e alive.In chapterul manga de alaltaieri, Konan e GENIALA :x.
Si asta inseamna ca Madara cu planul lui tampit a dat de belea, pentru ca are nevoie de Rinnegan-ul lui Nagato ca sa-si puna planul in aplicare(s-ar putea sa nu stii despre ce vorbesc daca nu citesti manga).
Oricum daca ai intrebat asta inseamna ca esti la zi cu episoadele?
Daca nu, intra pe www.animekage.com. Episoade noi in fiecare joi.
Si pentru manga(care e mult inaintea anime-ului si se citeste de la dreapta la stanga): http://mangable.com/naruto/.
Succes, e foarte interesant.
Ok, pai, daca nu vrei sa stii dinainte, nu citi.
In chapter-ul manga(510) care a aparut azi, Nagato e din clanul Uzumaki.
Asa se explica faptul ca avea o chakra excelenta si ca avea parul rosu ca si Kushina, mama lui Naruto. Dar nu cred ca o sa reinvie, vedem saptamana viitoare.
Manga asta devine din ce in ce mai buna!
Si Konan nu se stie daca a murit sau nu. cert e ca Madara a facut-o sa zica fortat, cu Sharingan-ul lui blestemat, unde a ascuns Rinnegan-ul(deci pe Nagato).
Ok pai am citit manga 511(a aparut ieri) si evident, Nagato nu mai reinvie, iar Madara i-a furat Rinnegan-ul.[I-a gasit mormantul omorand-o pe Konan ]
Pein e Nagato, dar corpul e al lui Yahiko, prietenul cel mai bun al lui Nagato cand erau mici si care a fost omorat.
SI da, in episoadele 168 sau ceva de genu (am uitat) Naruto a reusit sa distruga cele 6 trupuri ale lui Pein dupa o lupta lunga si grea. Iar dupa s-a dus dupa adevaratul Nagato pentru a-i da un raspuns cu privire la cum poate sa faca pace in lumea ninja (e prea mult de spus, urmareste si tu anime-ul). Nagato l-a inteles si a murit, aducand inapoi la viata pe cei care au fost ucisi in timpul luptei (Kakashi, Shizune etc). Dupa aceea, Konan a luat trupurile lui Nagato si Pein si le-a dus pentru a le ingropa in Amegakure.
Sunt mare fan Pein si Akatsuki si chiar am plans cand Naruto l-a omorat. M-am saturat sa vad membrii din Akatsuki omorati de cei din Konoha =.=
Da, dupa ce s-a hotarat ca va avea incredere in Naruto sa readuca pacea in lumea ninja si-a folosit ultima suflare si rezerva de chakra sa ii readuca pe cei ucisi din Konoha la viata, iar el a murit.
Da, adevaratul Pein care controleaza cele 6 cai Pein este Nagato.
Pein VA reinvia, dar deocamdata este aratat numai in manga.