| mariatina a întrebat:

Cine se uita la nini? daca va uitati de cine va place?

23 răspunsuri:
| Aleeeeeeee a răspuns:

Eu ma uitwinking. Imi place mult serialulhee hee. Imi place de Sisi, Chama, Lola, Martin... imi place cum arata Celina si Nini [ uneori cand se mai aranjaza ] laughing.

Foarte tare serialul! love struck; x

| alwaysStyles a răspuns:

Eu ma uit sincera sa fiu mie imi place ce Martin de Sisi de Nini de Sebastian de Nini de fapt mie imi plac toate personajele

| Maruu a răspuns:

Mie imi place cel mai mult de Nini, ea e foarte frumoasa, mai da si de necazuri da oricine face asta.Eu cred ca Selina este o scorpie dar cand ii spune Victor sa fie buna o face.Nu conteaza ca Victor e cel mic el e seful.

| Maruu a răspuns:

Eu spun ca este un serial foarte dragut, amuzant, frumos, haios, mie imi place de Nini e personajul principal(de asta se cheama Nini ca ea este personajul principal). Funda?

| DaughterOfDarkness a răspuns:

Eu ma uit. Imi place mult si chiar este un serial de succes mai ales pentru fete. Mie imi place De Nini, de Sisi si de Lola pentru ca sunt bune si frumoase. Imi mai place foarte mult cum arata Celina doar ca e foarte rea in film si asta strica totul.

| RainbowAndra a răspuns:

Eu ma uit, imi place de nini, de lola, ceecee, de thomas si de martin, si de huan happy, si mor de ras cum fac sebastian si victoria cum fac cand se vad laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Huan, lola, martin, si sofia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma uit si imi plac toti cu exceptia lui carmen, abel, loope, horassio

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place de nini ambasadorul lola sofia copii ambasadorului nicolas selina victor lupe horasio adelfa gradinaru huan abel felipe surorile baranco vichi sebastian carmen

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma uit si imi place tare de sisi si de selina dar sa recunosc il iubesc pe martin si mi place de sofia abel axel e cam... da e tare mai este abasadorul parcar si nini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am un raspuns pentru mariatina ma uit la nini si daca pierd vreun episod vai nu vreau sa ma gandes... imi place in special de 1.sisi 2.selina 3.sofia 4. nini 5. lola 6. cheo 7. ambasadorul parcar 8.sebastian 9. victor sa zic drept zice bine sisi seli e cam fraiera, scorpie, starcsi talpu rosu
sunt andreea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma uit in fiecare seara. nu ratez nici un epidod. imi place de Chow, de Tony, de Juan, de Lola, imi plac aproape toti

| elenamaria11021 a răspuns:

Mie imi place de sisi, chow si nini big grin

| elenamaria11021 a răspuns:

Si dintre baieti imi place de cheama si martin.

a si dintre fete am uitat-o pe viki

| Fundiツ a răspuns:

Eu ma uit si imi place de cecilia nini martin si lola

| PuffyPufosul a răspuns:

Pai imi placea de... nini

| Lixus a răspuns:

Hmmm... mie imi place de tomas in special (e fff frumos) si de nini
Frumosi mai sunt si victor seba si cezare

| roobert a răspuns:

Mie imi place cel dar cel mai mult de NINI fiindca e foarte frumoasa buna sensibila scapa din zeci de incurcaturi iar selina e scorpia din serial care o baga in incurcaturi.

| CLORAclora a răspuns:

Foarte draguta e sisi nini lola dar si celina

| Didi_9598 a răspuns:

Mie imi place de Tomas, Nini si Sicilia(in mod deosebit) in rest imi place de toti in afara de Celina.

| Rudolph a răspuns:

Draga Mariana, sunt incantat sa iti raspund:Mie imi place de Nini, dar ma enerveaza cand ambasadorul Thomas n-o baga in seama. Mia placut faza in care Sebastian a felicitat-o(in gilimele) pe Celina pentru decizia de se casatorii cu amb. Parker, tragand-o de obraz si dandu-i o palma atat de tare de parca ar fi confundat-o cu un boxeur care isi asteapta pumnii.Nu as vrea sa va stric surpriza, dar am intrat pe Youtube cu titlul Nini si am accesat primul episod.Asa am dat si de episodul 3, 4 pana la 120(ultimiul episod) si, in final, va avea loc nunta lui Tomas, dar cu. Nini! Deasemenea, daca intrati pe internet si scrieti exact cum scrie mai jos, o sa ajungeti pe un site unde puteti vedea episoadele nini dublate in romana.Deci, pe internet scrieti Wikipedia nini.Intrati si dati de un articol in spaniola.Trebuie obligatoriu sa dati in stanga pe romana si astfel articolul se va traduce. Apoi dati pe legaturi externe si selectati serialul dublat in romana.Repet,chiar daca stiti spaniola la perfectie, la Enlaces externos(legaturi externe) nu o sa gasiti decat site-ul oficial al acestui serial. Daca accesati site-ul despre care v-am vorbit si nu merge nu va panicati deoarece nici la mine nu a functionat. Daca voua va merge, spuneti-mi si mie cum este si eventual ajutati -ma si pe mine dandu-mi alta adresa sa altceva. Va doresc succes! Semnat,
Rudolph Raymond

| Rudolph a răspuns:

Draga mariana, daca ai citit mini articolul meu, scrie te rog daca ti-a placut!
semnat,
rudolph

| Rudolph a răspuns:

Draga mariana, te rog spune-mi daca ti-a placut mini articolul meu.
Rudolph