Naruto, Kaleido Star, Inuyasha, Elfen Lied, Pokemon, Hell Girl, Full Metal Panic. (: Toate mi se par foarte bune.
Mie imi place anime-ul "Romeo X Juliet" mai mult, dar si altele (cum ar fi "Yu Yu Hakusho";"Lovely Complex";"Slayers" sau "InuYasha").
In Romania si SUA Naruto e cel mai urmarit anime...
In Japonia si Germania One Piece...
Cel mai vandut Manga: 1. One Piece(anul 2010 32 milioane books)
In total a vandut peste 200 de milioane depasind inca de acum 3 ani Dragon Ball care a vandut 156 milioane
Eu ti-am raspuns la intrebarea ta...in orice caz One Piece e mult peste Naruto in 500 episoade doar 5% fillers
Anime-ul care imi place mie cel mai mult e Death Note
Mie mi se pare ca sunt Naruto, Naruto shippuden cand e mare la 16 ani,Lovely complex,Nana, Kaleido Star, Bleach cam astea mi se par cele mai bune
Nu exista cel mai bun anime, sunt fel si fel de pareri, de exemplu death note mi se pare pe locul 1, dar High School of the Dead mi s-a parut cel mai interesant,si SAO mai este un anime bun,Full Metal Panic,Full Metal Alchemist, Naruto, Fairy Tail, Bleach, Darker Than Black...toate sunt interesante!
Ai auzit de Attack on Tittan(Shingeki no Kyojin), de Darker than Black, Sword Art Online (SAO). Cred că o să vrei să îmi dai mie funda după ce vezi Attack on Titan. Oricum Death Note e foarte mișto, mai mișto ca Naruto și Bleach. PS. mai uităte si la Vampire Knight, și ca să vezi și o comedie Sora no Otoshimono (Forte este sezonul 2).
Păi,după părerea mea:
1.Death Note
2.Soul Eater(pe ăsta îl urmăresc acum)
3. Full Metal Alchemist:Brotherhood
4.Bleach
5.şi naruto.
În general, astea care conţin lupte.
Cel mai tare anime este cel care iti place tie cu totii avem pareri diferite, spre exemplu eu cred ca SAO este de 3 ori mai bun ca Naruto.dar poate, altii spun ca nu-i adevarat... Sper ca te-am ajutat cumva!
Cu siguranta Death Note.din pacate nu foarte multa din Romania stie de el ..Naruto respectiv Naruto Shippuden e un Anime FOARTE FOARTE simplu, pe cand la Death Note iti trebuie putina minte . daca nu, te pierzi dupa primele episoade, la naruto e simplu (se bat 2 intre ei si se stie care-i care[ mai putin faza cu Tobi] ) dar la Deah Note stai mai mult sa te gandesti.e un Anime ce se bazeaza pe psihologie intr-un fel.
La Death note minte? AM vazut anime-ul prin 2013 cand aveam 11 ani.Si l-am inteles perfect.Si eu cred ca Death Note e un anime demential, dar nu il numii pe legendarul,, Naruto,, un anime simplu.Eu unul prefer Naruto, dar si Death Note cu legendarul,, L,, merita vazut.
Am vazut de curand "Trinity Blood" si pot spune ca este chiar mai bun decat Naruto, chiar daca sunt fan Naruto
Depinde de gen... Parerea mea :
Death Note e foarte interesant si se bazeaza destul de mult pe gandira oamenilor, tousi e destul de complex si multi nu prea inteleg intreaga esenta a acestui anime (cel mai tare anime psihologic)
Naruto este unul dintre animeurile mele preferate, are cam tot, e usor de intele, povesti amuzante, accentul se pune pe ideea de prietenie si cv de genu " reusesti daca te straduiesti" si poveste in sine e destul de interesanta (dupa mine cel mai interesant anime shonen sau mai bine spus de actiune )
Dintre animeurile romantice preferatul meu este Kaicho wa maid-sama are o poveste destul de interesanta, totul decurge incet, dar sigur, nu este genu de anime in care 5 fete se indragostesc de un baiat etc si nici de genu baiat timid care nu stie ce sa faca sau o fata care isi calca in picioare mandria( in principiu, dupa parerea mea acesta e cel mai tare anime romantic)
Si toate animeurile mentionate au o grafica foarte buna
Cele mai tari animeuri sunt
1ragon ball,Z, Gt, af, 2013, heroes
2:One Piece
3:Naruto,Naruto shippuden
4:Bleack
5eath note
5:
Cele mai tari animeuri sunt
1ragon ball,Z, Gt, af, 2013, heroes
2:One Piece
3:Naruto,Naruto shippuden
4:Bleack
5eath note
Acestea Sunt Cele Mai Tari Animeuri Din Lume
Parerea mea este ca One piece e cel mai bun anime, am vizionat o gramada.
Are comedie la puterea a doua, actiune si nu exista episoade plictisitoare.
FULL METAL PANIC toate seriile
Kaname si Sagara sunt cele mai tari personaje posibile.
Bai oameni buni eu cred ca ati uitat de tot de tot... de...
1) Hajime no ippo.( trebuie vizionat ).
2) Eyeshild 21 ( trebuie vizionat ).
3) Rosario + vampire
4) Highschool DxD ( trebuie vizionat ).
5) Samurai 7
6) Infinite Stratos
7) Myself; Yourself
8) Freezing ( trebuie vizionat).
9) Clannad
10) Claymore
... Va asigur ca toate aceste anime-uri ai o grafica excelenta. Vizionare placuta... Sper ca am fost de ajutor.
Nu mai injura ma
Depinde care iti place tie.
Tie nu poate sa-ti placa ce imi place si mie .
Dragon ball z imi place cel mai mult cel naruto nu-mi place pentru ca se iuita pre multi bitangi la el
Naruto,Naruto Shippuden sunt cele mai tari anime iar dupa ele Bleach celelalte nici nu merita mentionante