| loreenWiner a întrebat:

Cine stie? cine e -A- din serialul PLL (pretty little liars)

Răspuns Câştigător
| mariacris98 a răspuns:

Am auzit ca "A" este sora geamana a lui Alison, in carte, iar in serial este Alison, dar este si Mona. Sa vedem acum ce va urma in al patrulea volum "Incredibil".

| loreenWiner explică (pentru mariacris98):

La fel am inteles si eu- dupa carte e sora lui Alison..., dar dupa cum sa aflat Alison tot primea mesaje stranii de la -A-

3 răspunsuri:
| Vampiress a răspuns:

Eu cred ca este Gheret ori e cineva platit de ei 2.

| vampirikneverdies a răspuns:

CINE NU VREA SA ALFE DE LA MINE,SA SE UITE LA SERIAL SI SA NU CITEASCA ASTA! Mona e A pentru scurt timp,dupa care Alison este A. Alison avea o sora geamana pe nume Cortney de care nu mai stia nimeni, si care era inchisa la spitalul de nebuni.Ea a iesit, danduse drept Alison si inchizand-o pe Ali la spitalul de nebuni.Cand Ali a iesit de la acel spital, a omorat-o pe sora ei geamana, si a fugit ca sa nu o acuze nimeni de vreo crima.Cortney,inainte sa moara, i-a citit jurnalul lui Ali, si le-a stiut secretele tuturor.Lafel a facut si Mona, care o ura pe Ali pentru ca o batjocorea cand ea era o tocilara.Doar asta am inteles, si cred ca asa e in carte, am citit pe net.Dar nu stiu.serialul e tare diferit de carte. Nu va bazati pe spusele mele si uitati-va la serial, e cel mai tare ♥!

Întrebări similare