pentru ca sunt mai putin inteligent am inteles intrebarea si cred ca melodia se numea Alina Eremia - You lost me (Cover )
Poate sunt eu tampit si nu am inteles bine intrebarea (cu tot respectu pentru film care imi place) dar ...asta este intrebare? gizaz
Prietene de ce intodeauna oamenii prostii au o gura mare? Nu e nimic gresit cu ceea ce ai de spus, decat daca insisti sa o spui... "daca vrei raspunzi daca sti daca nu te abti de la comenturi pentru ca intrebarea dispare din cele fara raspuns si sansele ei sa afle dispar"...no offense domnule price
Nu am sa ma cobor la nivelul tau, esti lipsit de respect si crezi ca ai castigat ceva daca imi spui u mie ca sunt prost...acum ma intreb cu ce esti mai presus decat mine?!
ideea era ca daca vrei sa ajuti fa-o pentru ca in urma unui raspuns esti redirectionat catre cele care nu au primit raspuns si a ei iese din aceea categorie pentru ca ai dat u un coment...acum ma inelegi.si liar nu are rost sa ne jignim, peace men, we are people
Te supara adevarul prietene si gandeste-te ca vorbesc in limita bunului simt, ca daca spuneam ceva gresit nu mi se mai acceptau mesajele/comentariile. Hai sa facem in urmatorul fel: Tu domnule STIE TOT uite-te in farfuria ta iar eu la randul meu am sa ma uit in farfuria mea. Si bineinteles ca nu o sa te cobori la nivelul meu pentru ca de obicei esti doar nebun, dar ai si clipe de luciditate cand esti doar idiot Suferi de boala aia de a te baga in treburile oamenilor. Vezi-ti prietene de ale tale, eu nu m-am luat de nimeni cu tot respectul pentru ana maria daca avea ceva cu mine putea sa-mi zica dar nu s-a trezit el MR co! lung sa deschida el gura...Pfffff