| d33a2000 a întrebat:

Cine stie cum se termina Naruto Shippuuden? Va rog ajutati-ma dau funditalove struck.

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Bună.
Nimeni nu ştie cum se va termina acest anime, doar Masashi Kashimoto, autorul acestui anime fantastic.
Anime-ul '' Naruto Shippuden '' încă nu s-a terminat, iar noi nu avem de unde să ştim ce este în mintea lui Kashimoto.

O zi bună.

20 răspunsuri:
| Legend123 a răspuns:

Dupa parerea mea seria naruto nu se wa termina trist cum multi zic ca naruto wa murii in lupta cu sasuke..nu ei se wor lupta intr-adewar si se wor ranii graw dar sasuke isi wa da seama ca el de fapt greseste si se wa alatura lui naruto impotriwa lui madara si tobi(obito) unde sasuke wa murii iar atunci naruto wa fii foarte trist si atunci ii wa aparea rinnenganul si ii wa inwinge si cu rinnenganul il poate reinwia si pe sasuke si pe ceilalti raniti..si naruto se casatoreste cu sakura sau cu hinata (nu awem de unde sa stim) si wa dewenii hokage ..aceasta este parerea mea sper sa se intample asa e un final fericit si frumos happy

| EcstasyW a răspuns:

Nu stiu sigur dar eu asa as vrea sa se termine http://www.google.ro/......tp?/imgres

| An0NyOmY a răspuns:

Acest razboi va incheia naruto shippuden.
Cei buni ii vor invinge.
Kabuto il tradeaza pe tobi si il ataca...Adevaratul madara uciha apare si se lupta cu tobi atunci apare yondaime si se lupta toti 3 yondaime castiga si dispare acum vine partea interesanta.
In final Naruto si Sasuke se lupta.
Sakura care incearca si ea sa ajute este omorata de catre sasuke.
Atunci Naruto se enerveaza atat de tare incat se rupe sigiliul si furia lui 9 cozi care era sigilata revine in el si ajunge la o forma suprema cu 9 cozi forma aia rosie si un schelet pe el.
Lupta cu sasuke este una epica iar la un moment dat iasa un corb din naruto care este o parte a puteri lui itachi care ii sigileaza lui sasuke tehnica oculara susanoo/
Naruto il invinge pe sasuke.
Toata lumea e fericita si cam atat..am citit manga toata

| criss7784 a răspuns (pentru An0NyOmY):

Scuza-ma ce ai scris tu aici sunt numai bazaconi.Manga nu este terminata, nu pot sa inteleg unde ai citit tu manga toata.Ce se v-a intampla ramane de vazut cand chiar se v-a termina.Pana atunci nu avem de unde sa stim.

| An0NyOmY a răspuns (pentru criss7784):

Asta e finalul actiunilor.
Dupaia incep jelirile inmormantarile si alea alea... daca nu stii nu te baga in seama

Si de unde sti tu ca asta e finalul actiunilor.De unde sti tu ca Sakura sigur va muri, de unde sti ca Kyuubi v-a scapa de sub control.Corbul alcela ce la bagat itachi in Naruto deja l-o scos cand s-a intalnit cu Itachi(care era sub controlul tehnici invieri lumi inpure).O batalie intre Naruto si Sasuke sigur va avea loc, dar nu se stie daca Sakura va muri sau naruto va pierde controlul lui Kyuubi, in episoadele anterioare acesta reusind ca controleze puterile lui si sa detina controlul dupa ce s-a antrenat cu Bee.Eu sunt la zi cu manga si episoadele.Si chestia cu yondaime nu stiu ce ai citit, dar e o prostie.Nu ma bag in seama vroiam sa vad de unde stii tu asa sigur aceasta informatie.Sau ti-o fi dat-o tie creatorul seriei Kishimoto Masashi care este singurul care stie ce se va intampla.

| An0NyOmY a răspuns (pentru criss7784):

Corbul alcela ce la bagat itachi in Naruto deja l-o scos cand s-a intalnit cu Itachi(care era sub controlul tehnici invieri lumi inpure)
aa da...atunci zi-mi si mie ce episod e ala thinking
n episoadele anterioare acesta reusind ca controleze puterile lui si sa detina controlul dupa ce s-a antrenat cu Bee
Da soro stiu asta...dar cand sakura a fost ucisa furia din el a fost atat de mare incat a fost eliberat sigiliu si a ajuns la forma rosie clasica + skeletul lui kyuubi care functioneaza ca o armura

Nu este episod este in manga care este mult mai inainte deact episoadele.
Sakura nu a fost ucisa.

| axelvladutzz a răspuns (pentru An0NyOmY):

Lol n-are cum sa mai rupa sigiliu ma ca naruto putea sa lupte in modu kyubi si mai incolo am vazut pe youtube ca lupta cu kyubi cum lupta bee

| axelvladutzz a răspuns (pentru An0NyOmY):

Anonim mai bine taci... ca te faci de rusine poate ai visat tu

| criss7784 a răspuns (pentru axelvladutzz):

Sunt de acord cu tine. Insfarsit cineva care stie, ca eu ma tot chinui sa ii explic ca a zis tot bazaconi.mersi

| d33a2000 explică (pentru An0NyOmY):

Sunt de acord cu criss7784 nu prea imi vine sa cred ce ai scirs tu si eu sunt la zi cu anime si manga si doar vroiam sa vad daca stie cineva cum se termina mi se pare ca ai inflorit totul prea mult big grin

| dyannaolson a răspuns (pentru An0NyOmY):

Unde ai citit vreau si eooo te rog mult spune-mi!

| b0ssu a răspuns (pentru An0NyOmY):

Naruto manga inca nu s-a terminat. Oricum dupa mine tu meritai raspunsul castigator!

| Preason a răspuns:

big grinbig grinbig grin Kiuuby s-a impretenit cu Naruto si e liber :p acum naruto poate sa se trasforme in demon cu propria vointa si controul suprem al puterii :p cit despre Kabuto stiu ca si-a dat seama de greseala lui si acum se face bun parimise il ucide orochimaru, ramine de vazut

| TryToKillMe a răspuns:

Auziti? 1 manga naruto e aproape de final, in japonia maisunt cateva capitole pan la final cam 30 pana la urma naruto il invinge pe sasuke, dupa ce sasuke il enerveaza foarte rau pe naruto si nu rupe nici un sigiliu, pentru ca kyubi s-a imprietenit cuanruto, sai cautati bine ca gaseti un reportaj facut celui care scre Naruto si sa vedeti ca in reportaj spune:,, Ultima lupta a lui Sasuke va fi cea cu Naruto''

| axelvladutzz a răspuns:

La noi romani inca nu s-a terminat se va termina am inteles in 2014 dar la japonezi s-a terminat in 20010 si la engleji se termina anul asta problema este ca episoadele sunt prea scorte macar daca ar face un sacrifici sa puna 2 pe saptamana

| dragutzyy a răspuns:

Si eu sunt curioasa dar uitate pe youtube.sunt niste mini episode cu naruto si cu copii lui cu hinata si copii lui sasuke cu sakura.scrie daisuke uchiha si haru uzumaki siti va da ceva acolo.mie mi-au placut dar nu stiu daca iti vor placea. oricum ar fi frumos sa se termine ca acolo si in plus sunt de acord cu criss7784 si cu axelvladutzz.

| Popescu_Theodor_1998 a răspuns:

Nimeni nu stie deoarece si in prezent se scie acest anime.

Întrebări similare