Chatroom (2010)
THE CRAFT (1996)
THE FINAL (2010)
RING OF CURSE (2011)
Unfriended (2014)
Satsujin Douga Site 2 (2010)
uwantme2killhim? (2013)
Îți plac filmele horror?
Nu prea sunt bune îți umple mintea cu diferite secvențe nașpa.
Dar dacă vrei să te uiți uite unul devil house este bun gen tăieri de brațe, rupturi de cap, ritualuri satanice, zâmbete demonice, șoapte de posedare, tot ce vrei. Dacă te uiți noaptea ai toate șansele să visezi frumos sper că nu încerci.
Vizionare plăcută. Am uitat mai este unul amuzant doar dacă te uiți la 12 noaptea the exorcist 1973 asta e preferatul meu.
apropo toate recomandate sunt foarte slabe în comparație cu asta.
Îl iei de pe YTS torrent calitate 720P. s-au 1080P. Viteză 1, 2, mbps dacă ai net but
Eu am incercat sa ma uit la filme mult mai horror decat devil house noaptea singura, cu lumina stinsa, sperand ca o sa am senzatii tari visand la noapte. Din pacate nu am visat prea mult, dar m-am distrat nitel. Nu toti au cosmaruri dupa ce se uita la filmele horror, pentru altii cosmarurile sunt de fapt visele faine
Normal, că nu toți au coșmaruri nici eu nu am dar în somn poți muri din cauza acestor filme creierul face în așa fel să simți toată teama adevărat chiar și durerea o simți în somn. Este o senzație exact ca în film respirația începe să-ți scadă, bate inima mai tare, si pe urmă mori în somn.
Și câte cazuri sunt? O grămadă nu contează că nu-ți este teamă în momentul vizionări filmului creierul face tot jocul să pară real noaptea fără ca tu să gândești. Practic tu nu-ți alegi visele s-au ce vrei să visezi ci creierul o face fără voia ta și nu ai de ales decât să vezi probabil rupturi de mâini în față, țâșnind sânge din ochi, depinde de film.
Stiu! E tare, asa-i?! Simti groaza, daca arzi, simti cum arzi, daca te arunc ide la etaj, simti cum te dor groaznic toate oasele! Daca sari in apa rece, o simti cum parca te ingheata! Asta sunt senzatiile tari! Senzatiile oferite de creier! Pentru mine asta inseamna un vis fain. Stiu cand visez si daca nu imi place visul, stiu cum sa ma trezesc : scutur din cap.
Stiu ca asta nu e de joaca. Cei slabi de ingeri pot paraliza in somn sau pati ceva la creier, sau chiar moarte, dupa cum ziceai si tu. Asta se aplica mai la toata lumea, insa in cazul meu se pare ca nu.
Multumesc foarte mult pentru avertisment, apreciez ca incerci sa ii ajuti pe ceilalti si continua sa o faci
Eu am visat, odata, printre multe vise, ca fugeam sa ma departez cat puteam de mult de o fabrica ce urma sa explodeze. Ma indreptam catre un pod pe care mai apoi am vazut ca e rupt la mijloc. Am simtit cum explozia m-a ajuns de la spate, cum m-am carbonizat efectiv, dupa care am vazut in apa si am simtit raceala aceea. A fost intr-adevar foarte real, asa am simtit. M-am si minunat cum creierul poate sa realizeze asemenea senzatii, avand in vedere ca nu stie de fapt cum e sa fii carbonizat.
Altadata stiind ca e vis, m-am urcat pe cv bloc si m-am aruncat sa vad si eu cum e, macar in vis si evident, cand am ajuns jos, creierul a facut in asa fel incat simteam ca ma dor toate oasele.
Am experimentat is multe vise horror, in sensul de intuneric si groaza, dar nu au fost intr-u totul neplacute.
Stiu ca majoritatea oamenilor cand au asemenea vise striga in somn, sunt agitati, se vede ca nu se simt bine in ceea ce viseaza si ii inteleg. Si eu mai patesc uneori ca ma plimb pe un caiet intreg de probleme de matematica sau ca ma aflu din nou la facultate si dau nu stiu ce examen. Alea sunt vise urate pentru mine sa visez cu probleme si calcule sau examene
Mă bucur că ești de acord cu ceea ce am scris referitor la vise anterior unii poate cred că vorbesc prostii dar eu am avut în familie un caz de sperietură la un copil mai mic care a vizionat un film de groază si a rămas traumatizat se scula în fiecare noapte și țipa foarte tare, îi era frică să se ducă la bucătărie noaptea singur, avea senzația că cineva îl urmărește deși, nu era nimeni doamne a fost groaznic în final acest copil s-a vindecat cu timpul când a început să se maturizeze.
Da. copii pot fi foarte usor speriati si traumatizati. Si eu ma temeam groaznic de tare de intuneric atunci cand eram mica si stiu ce zici.
De aceea copii nu trebuie sa vada filme de groaza. Eventual de cand esti la liceu, dar inainte cred ca ar fi prea curand si traumatizant
Încercă John Doe :vigilente
Nu este de groază este bazat pe fapte reale nu SF este de nota 10.
S-au Black Mass cu Johny Deep asta este și mai belea stil mafiot.
Astea sunt cele mai tari cât mai aproape de realitate.
Mystic River 2003 nota 9 dramă.
The equalizer 2014 nota 8.5
Road to perdition 2002 nota 8.2
Sunt cele mai bune pe care le știu.
atât de bune că le văd de foarte multe ori
Vizionare plăcută!
Halloween and Halloween II by Rob Zombie.
Michael Myers este un copil de 10 ani care are probleme in familie si la scoala iar in acelasi timp are obsesii ciudate legate de omorarea animalelor.
De Halloween dupa ce este atacat de colegii lui de scoala in baie, il omoara pe unul dintre ei intr-o padure.
Este cu suburbii americane, este dus la un spital pentru psihopati in care sta inchis 15 ani, apoi evadeaza si se duce dupa sora lui pentru a o omora.
Vezi are scene de violenta extrema si scene de sex.
Eu peste 200. zi de zi ma uit la cate 2 filme horror.Filmele horror cele mai de calitate sunt alea din 2010, 2011. Cele facute in 2016, 2017 sunt cele mai slabe.
Pai da din orice an
Stiu senzatia parca s-au tampit de tot si nu mai stiu cum sa faca filme horror
anonim_4396 întreabă: