| ClauDytza983 a întrebat:

Cine stie niste filme horror ca lumea?

Răspuns Câştigător
| supremxxxoxo a răspuns:

Ba dai funda si iti zic, ok? SAW e cel mai prost film nici macar nu e horror(horror pentru prosti)Uite aici ce filme horror trebuie sa vezi:
-REC(doar unu si doi)
-The Others(daca nu vezi pe asta nu te numesti om)
The Exorcism of Emily Rose(un film cu exorcizare foarte bun cam cel mai bun cu exorcizari)
-The Ring 1, 2(ia-le pe rand, ok)
-The Woman in black 2012(trebuie vazut)
-(Room) 1408(un horror si practic ce mi-e nu mi s-a parut horror,o sa te uimesti de actorii pe ii are, e ft bun filmul)
-no sa-ti mai comentez la urmoatoarele ca nu are rost ca eu iti dau numai bunaciunci de filme
-The Shining
-The Strangers
-Jeeper Creepers
P.S: Sa nu uiti de funda, astea-s toate horrorurile pe care trebuie sa le vada un cinefil in viata, daca vrei imi scrii un mesaj si-ti mai zic! Deci te rog sa dai funda, nu glumesc!

3 răspunsuri:
| ReusxD a răspuns:

Saw sau Nosferatu.

| Zoey112 a răspuns:

Paranormal activity
final destinaton

| Miihaelaaa a răspuns:

1)The Exorcism of Emily Rose, 2)Shutter- este foarte super, 3)The Unborn- nu pot sa spun ca este ingrozitor dar mie mi-a placut, 4)House at the End of the Street (2012), 5)Mama- mie mi-a placut extrem de tare, 6)The Chainsaw 3D- eu nu l-am vazut insa prietenii mi l-au sugerat, 7)The Possession (2012), 8)The Apparition (2012), 9)Mirrors (2008), 10) The Moth Diaries, 11)Drag Me to Hell (2009) si ultimul pe care il sugerez este Warm Bodies este mai mult fantastic decat groaza dar totusi este interesant. Toate aceste filme le-am vazut si sunt foarte interesante, sper sa-ti placa si tie. Vizionare placuta.

Întrebări similare