Uite aici cate vrea inima ta
https://www.google.ro/......https?/url
vizionare placuta!
Am cont pe Cinemagia de 1 an si stiu site-ul de 3, nu m-ai ajutat cu nimic.
Eu am cerut filme vazute de tine, ca de exemplu Arrival am auzit ca e de rahat
Sfatul meu e sa-ti inchizi contul pana cand inveti sa dai raspunsuri utile, nu site-uri
Hmm, ia uita te la astea, atunci: 'Matrix, e cel mai bun, as putea spune, Jocurile foamei, Raport Special, Transfer de identitate' Sper ca acum te am ajutat, amigo
Pai daca ai habar de filme de ce mai dai site-uri?
Le-am vazut pe toate, oricum
Sfaturile nu sunt date pentru a fi ascultate intodeauna, tine minte, deci da mi cate sfaturi vrea inima ta
Sfatul meu e sa nu mai raspunzi la categoria asta, asta chiar e de ascultat
Sa ai de unde alege, prietene, de unde as putea stii ce iti place, detaliat vorbind
Anyway, 'The Silance of the lambs' e cel mai bun din toate timpurile, dupa parerea mea. Anthony Hopkins nu are egal.
Pai ce ti-a placut si tie poate imi place si mie
Mie imi place serialul Westworld, joaca si aici Anthony Hopkins
Asta e chiar de ascultat din perspectiva ta, nu dintr-a mea, cel mai frumos ar fi sa nu te mai agiti pentru un raspuns care nu a avut ca scop decat solutionarea unei probleme. Nu te-a ajutat, ok, sa fii sanatos.
Mi-ai solutionat problema foarte mult, mi-ai dat de ales dintr-o lista de cateva sute de mii de filme
Puteai sa lasi frumusel cateva filme si aia era
Sa zicem ca tu ceri niste filme horror si eu iti dau asta http://www.cinemagia.ro/filme-horror/
Te ajuta? Nu prea cred ca e usor sa alegi dintr-o lista cu sute de mii de filme din 2016 pana in anii 40
Mie mi-a placut 'Ritualul, Red Dragon, Omul elefant, desi a fost cam mindfuck, Culoarea minciunii, Hannibal, Ramasitele zilei,' Uita te, nu ai ce pierde.
Vezi Predestination, e un mindfuck genial
Mi au placut* mai jos.
hmmm, daca pui problema asa, amigo, asa e, nu am fost drept la tinta, as putea spune, cu toate ca sunt o iubitoare de fillme horror, btw Dar si intentia conteaza, no?
L am vazut, nu cred ca mai e nevoie sa ti spun sa te uiti la 'The Godfather', e super cunoscut. Hmm, ia incearca si 'Hero' din 2002, sau Shinobi-Heart under blade. Le am vazut prima oara pe la 10 ani, si desi a trecut ceva vreme de atunci, inca ma sensibilizeaza extrem de tare. Nu prea pot sa ti explic...din trailer nu se intelege mare lucru, dar crede ma, dupa ce te vei uita...
Eu nu sunt, ma uit de obicei la un sf bun sau ceva film Marvel sau DC
Incerc sa ma uit la serialele celor de la DC si is siropoase rau, doar The Flash e mai putin siropos, Legends of Tomorrow nu e mai deloc siropos, dar trebuie sa vezi Arrow ca sa intelegi unele dialoguri si Arrow isi merita premiul pentru cel mai siropos serial cu super eroi
Ai Instagram? Vad ca avem gusturi asemanatoare
Nu am
That s the life, then Vizionare placuta la orice te-ai uita
Ma uit la Arrow si abia astept sa il termin
Si vreau sa vad filmul Cloud Atlas si inca cateva
Vizionare placuta iti doresc
Nu e tocmai placuta, ma simt obligat sa ma uit
De ce, amigo? Nu are cum sa te oblige decat subconstientul tau, trebuie' sa fie macar o particica din tine care vrea sa il vada
Pai e, vreau sa inteleg celelalte seriale
Iosif9977 întreabă:
andreeahello întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Alexandru_Cepeş_1996 întreabă: