Depinde ce gen iti place:
-daca vrei ceva cu vampiri incearca: vampire diaries, teen wolf
-daca iti plac cele cu adolescenti, intrigi iti recomand:gossip girl, 90210, akward, skins
-in cazul in care iti plac cele cu suspans, crima incearca the lying game, pretty little liars
Eu una urmaresc Once upon a time, The walking death, Cold case, The vampire diaries, grey's anathomy, dr. house, si mai multe dar nu imi vin acuma in minte. Ti le recomand pe toate :3 Eu una cred ca sunt interesante Vizionare placuta.
Gossip girl, the vampire diaries, teen wolf, the carrie diaries, the originals (numai dupa ce vezi the vampire diaries ca are niste personaje de acolo), 90210, the walking dead, true detectives, sex and the city, pretty little liars, haven, 2 broke girls, one tree hill, two and a half man, dr house, skins, supernatural, true blood
Sunt mai multe care îmi plac îţi zic câteva: Prison Break,Supernatural, TVD, The Originals, Teen Wolf, Being Human
Lost,Arrow,The Walking Dead,In The Flesh, Helix, Orphan Black, Hemlock Grove, Bitten (2013),Salem,Fargo,From Dusk Till Dawn: The Series, Penny Dreadful, The 100, Star-Crossed
Buna.
Vezi cele mai bune seriale aici : http://www.giz.ro/filme-bune/top-filme-seriale-bune-26075/
Toate cele bune.
Salut.
Iti recommend:Breaking Bad:sunt 6 sezoane.
The House Of Cards,Hannibal,Spartacus(seria noua),
Studenti part-time,Jo,Politist de mods veche,Twilight.
Sunt toate seriale de top,si foarte interesante,mai alea Breaking Bad si Hannibal, dar sunt cu dedectivi din astea, dar au o actiune super, si sunt cele mai noi, si de top.
Le gasesti pe toate pe voyo.ro sau seenow, abonamentele sunt ieftine, iar daca nu doresti sa platesti, le gasesti cred ca si pe net.
O viat frumoasa sa ai.
Peace!
Sunt multe seriale interesante,, eu iti dau cateva exemple :
1.Prison Break(este vorba despre 2 frati, unul este condamnat la moarte iar celalalt ajunge la aceiasi inchisoare ca sa evadeze impreuna pentru ca cel condamnat la moarte nu a facut nimic, era o inscenare).
2.Supernatural(2 frati care se lupta cu monstrii, ingeri etc)
3. Lost( e vorba despre un avion care s-a prabusit pe o insula misterioasa iar supravietuitorii trebuie sa supravietuiasca fara prea multe provizii)
4. Dallas
5.Smalville(un fel de Superman )
6.The walking dead ( e un pic horror)
Cam atat am vazut eu .
Pretty Little Liars-mi se pare interesant pentru ca are de toate:comedie, drama, mister, actiune
Ti-l recomand :*
Black Box - e foarte fain
Chuck - e bun, comic, plin de actiune
Undateable - comedie x2
Crossbones
...am incercat sa-ti dau mai multe tipuri nestiind exact preferintele tale. Vizionare placuta!
1. The Vampire Diaries (daca nu l-ai vazut)
2. Teen Wolf
3. The Secret Circle
4.Arrow
5.Pretty Little Liars
6.Game of Thrones
7.Prison Break
8. Lost
9. Once Upon A Time
Cam astea mi-au venit in minte acum Sper ca ti-am fost de ajutor.
Pink88 întreabă: