| Ralucaღ a întrebat:

Cine stie un anime frumos de dragoste ceva gen Brothers Conflict si o descriere la el.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O intrebare la categoria mea :X Deci, fii atent happy

Sword Art Online (Drama, Romantism, Actiune, Si Mai Multa Drama, Si Mai Mult Romantism, Putin Mister) - Este vorba despre un numar mare de jucatori prinsi intr-un joc, din care nu mai pot iesi. Trupurile reale au fost duse in spitale, iar ei sunt prinsi in acel joc, de unde nu mai poti iesi. Acolo, ca sa te dezbraci sau sa echipezi o armura sau altceva pe tine, trebuie sa dai asa cu mana prin aer, si iti apare inventarul big grin Si acolo alegi la obiecte, iteme, etc tongue Personajul principal, Kirito se apuca serios de treaba asta, fiind si cineva care a mai incercat o data jocul inainte sa dispara optiunea de "exit" tongue Avea deja itemele facute de atunci, si nu i-a mai fost asa greu la inceput. El isi face mai multi prieteni pe parcurs, intra intr-o breasla / ghilda / clan / cum vrei sa ii zici tu, din cauza unui pariu. In breasla aceea cunoaste o fata, chiar daca o stia si dinainte. Dar asa s-au apropiat mai mult. Ei se indragostesc, si lupta impreuna ca sa iasa de acolo happy. In sezonul 2, Kirito reuseste sa termine jocul (Batand bossul de la nivelul 100), dar nu toata lumea se trezeste la lumea reala. Un alt om rau, numit Sugou isi face aparitia, si ii aduce in alt joc pe o parte mare din cei care reusesc sa iasa de acolo, dar doar unii nu se pot deconecta. Sugou fiind un prost, un nerusinat, si un pervers, o tine pe Asuna, iubita lui Kirito, intr-o cusca din nori unde nu poti ajunge, nici zburand. Kirito gaseste un mod de a ajunge la Asuna, dar trebuie sa se lupte cu vreo 100000000000 de gardieni xD. La sfarsit vezi tu ce se intampla tongue Este foarte foarte foarte frumos anime-ul happy Cel mai frumos anime de dragoste pe care l-am vazutwinking

Si mai stiu unul, Clannad se numeste laughing Are si sezonul al doilea numit Clannad After Story. Un baiat se intalneste cu mai multe fete, si cu prietenul sau din liceu, si fac diferite lucruri. Dar in final va trebui sa aleaga pe cineva acel baiat. Pe cine oare? :o Asta aflii tu laughing Oricum am dat cam multe date la Sword Art Online xD. Incearca-l inainte pe elwinking Poate am scris cam mult la acest comentariu, si s-ar putea sa fii dat deja fundita, dar nu e nimic laughing Nu vreau neaparat fundita tongue Vreau sa te uiti la Sword Art Online laughing Merita timpul acordat big grin

Vizionare placuta! :*

0 răspunsuri: