Oh, nu am citit acel raspuns... Ca sa nu crezi ca m-am luat dupa el, iti zic cam despre ce e vorba :
E un baiat care a ramas singur acasa dintr-o greseala, iar familia lui pleaca in alta tara, si nu se pot intoarce, iar acel baiat este urmarit de niste hoti, iar el pune tot felul de capcane prin casa Ca sa nu il prinda hotii . Este foarte bun Ti-l recomand!
(home alone are 5 parti ) ce iti recomand eu ar fi: how high, 21 & over, 21 jump street, this is the end (ma gandesc ca ii faina), harold and kumar 1 si 2, strange wilderness, dirty deeds, idiocracy, your highness si let's go to prison
Kick ass 1, 2
Baiatul tatei
Nunta cu peripetii
Pet detective
Acasa la coana mare
De obicei eu intru pe filmebune si
filmehd si pun dupa link al paginii /comedie
Mi-ar lua mult sa insir acele filme, deci incearca ce am scris eu, si daca nu te incanta prea tare, incearca link
MESAJ AL LUI FUNDITAVAROG®
Funda?
Incearca Wild Wild West cu Will Smith si Kevin Kline. E super! Comedie adevarata si actiune. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Asterix si Obelix la jocurile olimpice, Mr Bean-Holiday sau mie mai imi place Tantalaul si gogomanul chiar daca e vechi filmul si probabil deja l-a vazut toata lumea.
"Nothing to lose" - Cu Tim Robbins si Martin Lawrence. Personal nu prea imi place Martin, dar reuseste de minune sa creeze niste situatii penibil de comice. Nu iti dau nici o descriere despre film, insa daca vrei sa afli subiectul filmului, il gasesti la adresa asta: http://www.imdb.com/title/tt0119807/?ref_=sr_1