| κλάους a întrebat:

Cine sunt acesti RObotzi? In ultimul timp e plin internetul de ei...si pe TPU de intrebari cu RObotzi... E la televizor? Sau pe Internet?

Răspuns Câştigător
| WestSid3 a răspuns:

RObotzi e un serial de desene aminate romanesti pe internet, de fapt un umograf. Este vorba despre doi roboti, chiar primii roboti romanesti, MO si FOCA, care au fost uitati de lume intr-un depozit.
Episoadele au rolul de a ne amuza pe noi, cei care ii urmarim mereu la aparitia unui nou episod prin expresiile originale si ilariante. Mai zambim si noi, ca de aia suntem ROmani.
PS: Primul episod a aparut in 20 ianuarie(joi) si continua in fiecare joi cu unul nou.
Pa, pa happy

10 răspunsuri:
| ioanaioana a răspuns:

E un "desen animat" cu viata a doi roboti.Si robotii aia scot numai "dume" si injuraturi super amuzante din ei.Ar trebui sa te uiti-o sa mori de ras.Dar nu e la televzior, e pe net

| Shopiaalin a răspuns:

Sunt pe internet!
dar apar si la tv
intre pe siteul http://creativemonkeyz.com/ si ai optiune Robotzi si dai acolo
sunt niste video-uri!
speer ca te-am ajutat:)
funda?

| Shopiaalin a răspuns:

Apar la tv nu am spus ca sunt la tv
ma refeream ca apar la stiri sau chestii de genu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

II gasesti numai pe net big grin...la tv nu sunt din cauza limbajului.Sunt amuzanti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu klaus roboti sunt niste desene pe care ii gasesti aici www.creativemonkeyz.com

| Shine a răspuns:

RObotzi este un fel de desen animat facut de romani. Se difuzeaza pe internet pe www.creativemonkeyz.com si in fiecare joi apare un episod nou. Uite:http://creativemonkeyz.com/category/roboti/

| ShiFT_7270 a răspuns:

E pe internet mane www.creativemonkeyz.ro

| ShiFT_7270 a răspuns:

@Corina - ******* mai mare ca tine nu am vazut! cum ma nene sa fie si la tv?! unde dq ai vazut tu astea la tv!?

| EuMaObosesc a răspuns:

Pe net.big grin
ROBOTZII:
-sunt doi robotii, care din cand in cand mai scap cate o perla pe gura si injura cam des...
-unul dintre ei, cel mai grasut FOCA (fabricat original cu aluminiu) aduce diferite chesii...iar celalat MO, onjura lururile intr'un fel big grin
-sunt mai multe episoade, in roma
-ei au fost uitati de lume intr'un depozit