Despre iele e o istorie lunga. sunt niste mirese care cica umbla prin paduri si atrag oamenii printr-un "joc" al mintii de hipnotizare, etc cu atat am putut sa te ajut
Buna
Dun cate stiu eu Bloody Mary este un personaj dintr'un film de groaza Trebuia sa spui parca de 5 ori numele ei in oglinda si venea si te omora. Oricum nu'i adevarat :p am incercat eu ...Am asteptat 30 de minute si n-a venit nimeni .
Bafta
Bloody Mary este o fantoma, care daca ii spui numele in oglinda la 12:00 ( NOAPTEA ) de 3 ori te poate omora, sau sa te i-a cu ea in oglinda. Dar e o legenda.
Ielele sunt niste mirese pe care le-au calcat masina, in ziua nuntii. Si se spune daca le auzi in padure la ora 4:00 (DIMINEATA) Ramai surd, numai auzi.
Primesc o fundita? Am fost ORIGINALA. Nu am copiat nimic!
Ielele sunt făpturi feminine supranaturale din mitologia românească, foarte răspândite în superstiţii, cărora nu li se poate stabili însă un profil precis, din cauza inconsecvenţei folclorului; totuşi, forma mitologică preferată este a unor fecioare zănatice, cu mare forţă de seducţie şi cu puteri magice, cumulând atributele Nimfelor, Naiadelor, Driadelor, întrucâtva şi a Sirenelor. Se sugerează ca ar fi posibil ca in trecut sa fii fost preotesele unei zeităţi dacice.
Bloody Mary este o fantomă sau vrăjitoare ce face parte din folclorul din Vest. Legenda spune că ea apare în oglindă atunci când numele ei este rostit de trei ori (sau câteodată de mai multe ori, depinzând de versiunea poveştii), deseori acest ritual fiind făcut la petreceri sau ca parte dintr-un joc. Se mai spune ca deseori, cand o invoci te poate rani grav sau chiar sa te omoare. Asta depinde de persoana care o invoca.
acum primesc si eu o fundita?
Ielele sunt niste zane rele care apar de Sinziene. Bloody Mary e una care s-a dat cu bicicleta si a cazut pe urma a lesinat si parinti au crezut ca a muri si au ingropat-o. Dupa ce s-a trezit a zgariat cu unghiile sicriul si-a rupt unghiile si parinti ei cand au vazut-o s-au speriat...